Zijn shows en parades in Disneyland Paris weer terug? En de avondshow?

door Bianca

Bij een bezoek aan Disneyland Paris horen attracties, shows en parades. Maar sinds de heropening van het resort moesten we het met alleen de attracties doen. Nog steeds geen straf al voelde een Disney dag toch niet compleet.

Regelmatig kreeg ik van jullie de vraag wanneer shows en parades weer terugkeren naar Disneyland Paris. En ik ben blij om te vertellen dat ze sneller terug zijn dan je misschien denkt.

Vanaf 23 oktober zijn twee van de grootste shows in Disneyland Paris weer terug: The Lion King: Rhythms of the Pride Lands en Frozen: A Musical Invitation. En ook de parades komen weer terug!

Parades terug in Disneyland Paris

Vanaf 23 oktober zullen, behalve de shows, ook de parades weer terugkomen. Wat ongelooflijk goed nieuws! Van 23 oktober t/m 7 november zal dit de halloween parade zijn.

Dan een week later op 13 november tot 9 januari is er de kerstparade.

Vanaf 10 januari komt ook de Disney Stars on Parade weer terug.

Avondshow terug in Disneyland Paris

Veel van jullie zijn fan van Illuminations, de avondshow in Disneyland Paris. Een geweldige show vol projecties, fonteinen en natuurlijk vuurwerk.

Ook voor liefhebbers van Illuminations heb ik goed nieuws! Vanaf 21 december keert deze show terug naar Disneyland Paris. In november wordt er al even proefgedraaid met Mickey’s Magical Fireworks op 2, 4 en 9 november.

Halloweenfeest Disneyland Paris

Op 31 oktober van 20:00 tot 02:00 vindt er een exclusief feest plaats in het Disneyland Park, namelijk de Disney Halloween Party. Voor dit event kunt je hier tickets kopen.

Wat dit halloweenfeest zo bijzonder maakt? Dit is het enige moment in het jaar dat een volwassene verkleed Disneyland Paris binnen mag. Ook zijn tijdens dit feest de attracties gewoon geopend en sommigen zelfs spookachtig verlicht.

Verder is het de avond waarop de Disney schurken de baas zijn. Lekker griezelen, op zijn Disney’s natuurlijk.

Hotels open in Disneyland Paris

Vanaf 23 oktober is Hotel Santa Fe weer geopend voor gasten. En per 1 december zal ook het laatste hotel, Sequoia Lodge, de deuren weer openen voor gasten.

Het Disneyland Hotel zal voorlopig gesloten blijven vanwege een grondige renovatie. De Davy Crockett Ranch zal tijdens de wintermaanden gesloten zijn. Vanaf 10 november t/m 31 maart.

Belangrijk om te weten als je binnenkort naar Disneyland Paris gaat

Om Disneyland Paris te bezoeken heb je een geldige QR-code nodig in de CoronaCheck app. Het gele boekje is geen geldig bewijs, omdat deze niet over een QR-code beschikt.

Het is mogelijk om een test te doen in Disney Village, hier moet je vooraf even een afspraak voor maken. Dat kan via https://disney.loxamed.fr/

Verder heb je een reservering nodig om de parken te bezoeken als je geen verblijf hebt geboekt of als je een ticket hebt zonder datum erop. Ook bezoekers met een jaarpas moeten vooraf hun bezoek reserveren. Heb je een hotelovernachting met tickets geboekt via Disneyland Paris? Dan hoef je niet te reserveren. Ook als je een ticket hebt met daarop een datum is reserveren niet nodig.

Het is nog steeds niet mogelijk om tickets aan de kassa te kopen, dus ga alleen naar Disneyland Paris wanneer je bezoek bevestigd is.


Leukste kortingsacties!

Nog meer leuke artikelen

Laat een reactie achter