Home Disneyland ParisOvernachten bij Disneyland ParisDisneyland Paris hotelsDisney Hotels Ontbijt in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel

Ontbijt in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Wanneer je verblijft in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel is het verstandig om ontbijt bij te boeken. Er zijn namelijk niet veel restaurants waar je ’s ochtends iets te eten kunt halen.

En wat je natuurlijk helemaal niet wilt is met enthousiaste kinderen eerst op zoek moeten naar iets te eten, terwijl zij naar de attracties of figuren willen.

Ontbijt in dit hotel kost €28 voor volwassenen en €23 voor kinderen. Je kunt dan onbeperkt eten halen bij het buffet, inclusief warme dranken, sappen en water.

Ontbijtbuffet in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel

Zoals je op de foto hierboven kunt zien is de ontbijtruimte heel netjes en ruim opgezet. Aan de linkerkant vind je onder andere de broodjes, rechts de warme gerechten en het beleg.

Engels ontbijt met worstjes, bonen, eieren en bacon
Nog meer worstjes, aardappelen, tomaten en eieren
Yoghurt, verse aardbeien en toast
Harde broodjes, croissants, zoete broodjes en ontbijtgranen
Verschillende soorten jam
En tenslotte een plakje Mickey Cake

Er was zoveel keus bij het ontbijt dat we gewoon meerdere keren iets te eten hebben gepakt. Het warme buffet laten we meestal voor wat het is. Wij gaan voor de broodjes, croissants, de verse yoghurt en natuurlijk een sapje daarbij.

Wat ze hier heel goed doen is dat de broodjes vrij klein zijn. Zo kan je er meerdere proeven en heb je daarna nog ruimte over voor een plakje Mickey cake.

Voor warme dranken staat er een automaat met allerlei koffiesoorten, plus warm water voor thee. Er zijn meerdere theesoorten om uit te kiezen.

Verder is het heel goed geregeld, ben je klaar dan halen ze meteen je bord weg. En de placemat is een kleurplaat van de Avengers, dus je kinderen hoeven zich ook niet te vervelen terwijl jij wakker wordt met een kop koffie.

Op de kamers in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel staat een Nespresso machine. Het gebruik hiervan is gratis dus zelfs als je niet rustig kunt ontbijten, kun je hopelijk op de kamer nog een kopje koffie nemen.

Is het ontbijt de moeite waard?

Ontbijtrestaurant

Of eigenlijk, is het de €28/€23 per persoon waard?

Ja en nee.

Ja, want je kunt op maar een paar plekken in Disneyland Paris ontbijten. Hier ben je wel goedkoper uit, maar je kunt dan vaak niet kiezen uit een normaal broodje. Meestal zijn dit warme maaltijden zoals de worstjes hierboven.

En vaak zijn deze restaurants druk omdat je maar op zo weinig plekken kunt ontbijten.

Ook is het vooral gemak. Je neemt de lift naar beneden, ontbijt, gaat terug naar je kamer en kunt naar het park. Dat is toch minder stressvol dan moeten zoeken naar een restaurant.

En dan nu de nee.

Het is een hoop geld. Met een gezin van 4 ben je meer dan 100 euro kwijt om te kunnen ontbijten. Dat bedrag haal je er niet echt uit. Of je moet een tas vol croissants meenemen het park in. (wat natuurlijk niet de bedoeling is)

Uiteindelijk komt het erop neer dat je moet beslissen of dit bedrag het je waard is voor het gemak. En als je het bij de overnachting boekt voel je het minder. Maar het blijft een hoop geld.

Wij boeken altijd ontbijt erbij. Dan heb je geen gedoe met zoeken naar een broodje terwijl je liever naar de Disney Parken wilt.