Menu

Disclaimer

Deze website is op geen enkele manier gelieerd aan Disneyland Parijs, The Walt Disney Company of onderdelen daarvan. Aan de informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Het kan voorkomen dat, ondanks onze grote zorg, sommige informatie niet up to date of incorrect is. Suggesties kunnen altijd via de contactpagina worden gemaild.

Beeldmateriaal op deze website komt voor het overgrote deel uit ons eigen archief. Bij beeldmateriaal van derden zal altijd een bronvermelding worden gebruikt. Is dit niet het geval, laat het dan weten via het contactformulier, dan zullen wij deze toevoegen of de afbeelding desgewenst verwijderen.

HANDIGE TIPS

  • Disneyland Paris gaat weer open! Ben jij toe aan wat Disney Magie? Boek dan snel je hotel en kaartjes, want het aantal bezoekers is beperkt!
  • De meeste andere pretparken zijn weer open, maar het aantal bezoekers blijft wat achter. Dat kan maar één ding betekenen: korting! Kijk voor je entreekaartjes koopt op Tripper.nl, Vakantieveilingen, de webshop van het AD of Ticketveiling en bespaar gemiddeld €10 op een entreekaartje!
  • Tijdelijke aanbieding: een hotelovernachting voor 2 personen voor maar €89 in Nederland, België of Luxemburg! Voucher te boeken op AD.nl.
  • Liever last minute naar een leuk vakantiehuisje? (ook in eigen land!) Bekijk dan de aanbiedingen van CenterParcs of TUI, er is nog genoeg beschikbaar om er deze zomer toch een paar dagen uit te gaan.
X