Wat kan je met de Disneyland Paris Magic Pass?

De Disneyland Paris Magic Pass is een pasje dat je ontvangt bij het inchecken. Deze krijg je alleen wanneer je een overnachting of verblijf hebt geboekt in een Disney hotel of wanneer je een verblijf hebt geboekt in een Partner Hotel of Villages Nature Paris via de Disneyland Paris website. Boek je een Partner Hotel of Villages Nature Paris via andere kanalen? Dan ontvang je geen Magic Pass.

Wanneer je in een Disney Hotel verblijft is de Magic Pass ook meteen de kamersleutel. Bewaar deze pasjes daarom goed. Ook krijg je met dit pasje toegang tot het zwembad en fitnessfaciliteiten in het hotel (indien beschikbaar). En moet je deze tonen wanneer je wilt parkeren bij het Disney Hotel waar je verblijft. De Magic Pass bevat daarnaast ook de entreekaartjes voor de Disney Parken en de maaltijdvouchers als je halfpension of volpension hebt geboekt.

Het is tenslotte ook mogelijk om de Magic Pass te koppelen met je creditcard en hiermee te betalen in de winkels en restaurants op het resort. Dit doe ik zelf nooit, want ik ben bang de pas te verliezen.

Voordelen van de Magic Pass

Dankzij de Magic Pass heb je ook een aantal voordelen die gasten zonder zo’n pas niet krijgen. Allereerst krijg je op vertoon van de Magic Pass bij de entree van Disneyland Paris een uur eerder toegang tot de pretparken. Tijdens dat uur, genaamd Extra Magic Time, zijn veel attracties geopend en kun je deze bezoeken zonder lang te hoeven wachten.

Met de Magic Pass kun je daarnaast ook gratis parkeren bij Disneyland Paris. Dat is handig wanneer je in een Partner Hotel of Villages Nature Paris verblijft. Let op dat dit dus alleen geldt wanneer je deze via de Disneyland Paris website hebt geboekt. Vanaf de Disney Hotels is het vaak net zo snel om te lopen of om de pendelbus naar de pretparken te nemen, je kunt de auto dan beter bij het hotel laten staan.

Verder hoef je met een Magic Pass geen parkreservering te maken. Deze reservering is nodig om de pretparken te kunnen bezoeken, zonder reservering krijg je helaas geen toegang. Dit geldt alleen voor bezoekers met een ticket zonder datum of jaarpas. Wanneer je een Magic Pass hebt hoef je je niet druk te maken over parkreserveringen, op vertoon van deze pas krijg je toegang tot de pretparken.

Andere passen in Disneyland Paris

Disneyland Paris heeft behalve de Magic Pass nog een aantal andere passen voor bezoekers.

  • Disneyland Pass – Deze pas hoort bij het jaarabonnement van Disneyland Paris
  • Standby Pass – De standby pass wordt ingezet op hele drukke dagen om de lengte van de reguliere wachtrij te verkorten
  • Priority Card/Easy Access Card – Deze passen zijn voor gasten met een beperking
  • Fastpass/Premier Access – De Fastpass is vervangen door Premier Access, waarmee je tegen betaling voorrang krijgt bij populaire attracties
  • Disneyland Paris Photopass – Een pas waarmee je onbeperkt professionele foto’s gemaakt in de attracties, de pretparken of met Disney figuren kunt downloaden
Scroll naar boven