Home Disneyland Paris Ga jij deze zomer naar Disneyland® Paris? Zo past een bezoek ook in jullie vakantieplannen!

Ga jij deze zomer naar Disneyland® Paris? Zo past een bezoek ook in jullie vakantieplannen!

Wat zijn jullie plannen voor de zomervakantie? Wordt het een actieve vakantie, lekker luieren bij het zwembad of misschien wel een camping in eigen land? Disneyland Paris zal waarschijnlijk niet vaak voorkomen op de lijstjes. Terwijl het juist ook tijdens de zomermaanden een hele leuke bestemming is. Hieronder geven we je wat tips hoe je Disneyland Paris onderdeel kunt maken van jouw vakantieplannen.

Disneyland Paris als tussenstop

Een tussenstop is vaak erg welkom tijdens een lange rit naar het zonnige zuiden. Wat is er dan leuker om een nachtje door te brengen bij Disneyland Paris? De auto parkeer je op het beveiligde parkeerterrein bij je Disney Hotel en je wandelt zo naar de Parken. ’s Avonds genieten van de avondshow en de volgende dag rijden jullie weer verder richting de zon.

Overnachten op een vakantiepark op steenworp afstand van de Parken

Naast Disneyland Paris liggen twee vakantieparken. Dit zijn volwaardige parken met bungalows, villa’s of appartementen die je voor een langere periode kunt boeken. Op de vakantieparken vind je allerlei faciliteiten, zoals een zwembad, sportmogelijkheden en restaurants. En met Disneyland Paris op nog geen 10 minuten rijden hoeven jullie je geen moment te vervelen. In de zomer is het ook in deze regio van Frankrijk meestal zonnig en zomers warm. Aan vakantiegevoel geen gebrek.

Een weekend of midweek kan natuurlijk ook

Tenslotte kun je er tijdens de zomervakantie ook voor kiezen om een aantal dagen naar Disneyland Paris te gaan. Om die saaie dagen tussen het eind van de vakantie en het begin van school op te vullen. En komt een bezoek aan Disneyland Paris toch niet zo goed uit? Dan is er ook in de herfst genoeg te beleven. In oktober vieren ze namelijk het Disney Halloween Festival in Disneyland Paris. Je kunt in deze periode lekker griezelen met Disney Figuren tijdens shows, parades en speciale ontmoetingen.

Onze tips voor Disneyland Paris in de zomer

  • Wij kiezen altijd voor een hotel met zwembad. Het liefst met buitenbad. Als het ’s middags te warm is gaan wij terug naar het hotel voor een verfrissende duik. De pretparken zijn vaak tot laat open, dus je hoeft niet bang te zijn dat je iets mist.
  • De zomer is vaak een drukke periode in Disneyland Paris. Daarom beginnen wij de dag het liefst zo vroeg mogelijk. Wanneer je verblijft in een Disney Hotel krijg je toegang tot Extra Magic Time. Dan mag je een uur eerder de pretparken in. Zo begin je de dag met een voorsprong.
  • De laatste tip is om je dag zo goed mogelijk te plannen. Download de Disneyland Paris app zodat je precies weet hoe laat shows en parades beginnen. En waar je de Disney Figuren kunt ontmoeten. Ook kun je in de app reserveringen maken voor restaurants en versnelde toegang tot attracties kopen. Kortom, de app is onmisbaar voor een geslaagd bezoek.

Wanneer je voor deze zomer een verblijf in Disneyland Paris boekt dan kun je deze tot 7 dagen voor aankomst kosteloos wijzigen of annuleren. En heb je de reis ergens anders goedkoper gezien? Dan betalen zij het verschil. Bekijk hier de prijzen voor een verblijf in Disneyland Paris.