De Lion King Show: Rhythms of the Pride Lands terug in Disneyland Paris!

door Bianca

Het heeft even geduurd, maar de Lion King Show: Rhythms of the Pride Lands is weer te zien in Disneyland Paris. Vanaf 23 oktober zal de show weer worden opgevoerd in het Frontierland Theater.

Vanaf 13 oktober is het mogelijk om alvast je plaatsen te reserveren voor deze show. Dat kan via de Disneyland Paris app, telefonisch of aan de kassa links van City Hall in het Disneyland Park. Je boekt dan een gegarandeerde zitplek, deze kost €15 per persoon. Het is niet mogelijk om voor slechts 1 iemand in de groep een gegarandeerde zitplek te boeken en dat de rest dan mee gaat. Elke gast van 3 jaar en ouder moet een eigen zitplek reserveren en daarvoor betalen.

Kan je de show dan ook gratis bekijken?

Zeker! Het is alleen nodig om een zitplek te reserveren als je zeker wilt weten dat je de show echt kunt zien. Voor de pandemie was het een enorm populaire show en stond er een lange rij. Daarom was het niet altijd zeker dat je ook naar binnen mocht als je in de rij stond. Om dat op te lossen biedt Disneyland Paris de mogelijkheid om te betalen voor een zitplek.

Ben je nog niet bekend met de Lion King Show in Disneyland Paris en twijfel je of je moet reserveren? Dan vertel ik je graag iets meer over de show!

Waar gaat de Lion King Show: Rhythms of the Pride Lands over?

De Lion King Show: Rhythms of the Pride Lands is de beste pretparkshow die je ooit zult zien. Je kunt het nog wel het beste vergelijken met een korte musical.

In Frontierland vind je achterin het Frontierland Theater. Aan de buitenkant een enorme houtenschuur. Binnen staat er een gigantisch podium waar jij als bezoeker voor gaat zitten.

Wanneer de show begint zul je meteen zien wat ik bedoel met musical. Prachtige decors, zangers en acrobaten wisselen elkaar af tijdens het half uur durende spektakel. Ze zingen liedjes uit de Lion King films en ik beloof je dat je het als fan niet droog zult houden.

Het is echt ongelooflijk knap gedaan en doet niet onder aan een Broadway show.

Normaal gesproken ben ik juist degene die het meeste pretpark entertainment overslaat. Doe mij maar de attracties, dat is meer mijn ding. Maar deze show sla ik zeker niet over. Sterker nog, ik sta er graag voor in de rij.

Dit is wel meer een show voor volwassenen zoals je kunt zien. Kinderen zullen hier de karakters uit de film minder goed in herkennen. Op de rots staan namelijk Simba en Nala. Daaronder Pumbaa, Rafiki en Timon. Denk heel eerlijk niet dat kleine kinderen hier de figuren uit de film in zien.

Zoek je een show voor jongere bezoekers? Ga dan naar de Disney Junior Dream Factory. Ook een mooie show, geen Broadway mooi, maar juist voor jonge kinderen erg leuk. Allerlei Disney figuren komen daarin voorbij en je kunt als publiek zelfs meedoen.

Volwassenen gaan dan juist weer naar de Lion King Show: Rhythms of the Pride Lands. Zeker als je weg bent van de nieuwe musical Aladdin.

Is het de moeite waard om een zitplek te reserveren?

Dit vind ik een moeilijke vraag. Mijn eerste gedachte is nee. Als je het niet erg vind om wat langer in de rij te moeten wachten. Hoeveel mensen er worden toegelaten kan ik niet zo snel terugvinden, maar met de geldende maatregelen verwacht ik nog steeds minder dan normaal.

Als je de show echt wilt zien dan zou ik er gewoon zo vroeg mogelijk bij zijn. Minimaal een uur voor aanvang al in de rij gaan staan. De kans is dan heel groot dat je naar binnen kunt.

Maar zekerheid heb je alleen als je een zitplek reserveert. Het is een hoop geld €15 per persoon, maar Disney is nou eenmaal duur. En voor een musical is een kaartje van €15 een koopje.

Elke gast met een geldig entreeticket voor de Disney Parken krijgt toegang tot deze show. Heb je nog geen kaartje of verblijf geboekt? Bekijk dan hier de aanbiedingen (met beste prijs garantie)!


Leukste kortingsacties!

Nog meer leuke artikelen

Laat een reactie achter