Over ons

In 2012 ben ik WereldvolMagie begonnen omdat ik praktische informatie miste over Disneyland Paris. Inmiddels 10 jaar verder is dit hobbyproject uitgegroeid tot een serieuze website met meer dan 150.000 bezoekers per maand!

Inmiddels is ook het team uitgebreid met een vaste groep freelance tekstschrijvers die nog veel meer praktische tips kunnen geven over vakantiebestemmingen.

10 jaar WereldvolMagie

Hi, ik ben Bianca en ik ben 10 jaar geleden deze website gestart. In eerste instantie om mijn kennis over Disneyland Paris te delen. Want ik ben een enorme pretparkliefhebber!

Na het uitbreiden met leuke uitjes zijn we sinds 2022 ook begonnen met praktische tips over andere bestemmingen! En daarmee mogen we nu zo’n 150.000 maandelijkse bezoekers verwelkomen. En we groeien nog steeds! Ook ons team is inmiddels uitgebreid met een aantal freelanceschrijvers. Wie had dat ooit durven dromen!

Je kunt mij een bericht sturen op Instagram @parksbloggerbianca of via onze Facebook.


Samenwerken met prachtige merken

Steeds meer merken benaderen ons voor een bijzondere samenwerking.

Zoals op de foto hiernaast toen wij uitgenodigd waren voor de exclusieve opening van Avengers Campus in Disneyland Paris. En dit is niet het enige mooie merk waarmee wij samenwerken!

Jouw merk promoten? Stuur mij dan een berichtje via het contactformulier.

Scroll naar boven