De leukste dingen om te doen tijdens kerst 2023 in Disneyland Paris!

We snappen dat je na de tropische temperaturen van afgelopen week niet in de kerstsfeer bent. Toch gaan we je meenemen naar de koudere maanden van het jaar! Want over twee maanden begint het kerstseizoen in Disneyland Paris. Een van de meest geliefde periodes om het resort te bezoeken. Om je helemaal in de kerstsfeer te krijgen hieronder onze favoriete dingen om te doen tijdens het kerstseizoen in Disneyland Paris!

De parade en shows bekijken

Wat je zeker niet wilt missen tijdens je bezoek zijn de kerstshows en -parades. Deze zijn alleen te zien tijdens de kerstperiodes. Mickey’s Dazzling Christmas Parade! trekt twee keer per dag door de straten van het Disneyland Park. Eerst overdag zodat je alle Disney Figuren goed kunt zien. En later nog een keer in het donker met duizenden fonkelende lampjes.

Tijdens de speciale kerstshow Let’s Sing Christmas! kun je meezingen met alle bekende kerstliedjes. Dit doe je natuurlijk samen met de Disney Figuren. Deze show wordt meerdere

keren per dag gehouden in het Videopolis theater in het Disneyland Park.

Kerstvakantie tip!

Center Parcs Villages Nature Paris naast Disneyland Paris

  • Duurzame huisjes en appartementen
  • Leuke activiteiten en natuurlijk een tropisch zwemparadijs
  • Busverbinding met Disneyland Paris
  • Leerzame workshops zoals brood bakken of chocolade maken

Bekijk prijzen voor dit vakantiepark

Op de foto met Disney Figuren in kerstoutfits

Op de foto met Disney Figuren kun je het gehele jaar in Disneyland Paris. Maar alleen tijdens het kerstseizoen dragen zij outfits volledig in de kerstsfeer. Wat dacht je bijvoorbeeld van Stitch of Goofy verkleed als Kerstman? Daar wil je toch mee op de foto!

En er zijn nog veel meer speciale fotomomenten te vinden in de Disney Parken. Kijk bij aankomst in de Disneyland Paris app om te zien waar je alle Disney Figuren in hun kerstoutfits kunt vinden.

Shoppen voor kerst souvenirs

De kerstperiode in Disneyland Paris is ook de perfecte tijd om te winkelen. De winkels liggen namelijk vol met allerlei unieke kerstspullen die je nergens anders kunt krijgen. Van ornamenten voor in de boom en beeldjes, tot kerstkleding en warme dekens. Allemaal met een (subtiel) Disney tintje.

Veel van deze souvenirs kun je alleen kopen tijdens het kerstseizoen. Dus neem zeker de tijd om rustig rond te kijken in de vele winkels in Disneyland Paris. Je vindt de kerst souvenirs in vrijwel elke winkel in de Parken, Disney Village en de Disney Hotels.

Hapjes en drankjes proberen

Bij de kerst hoort natuurlijk ook lekker eten. Dat kan je ook zeker in Disneyland Paris. Speciaal voor het kerstseizoen bieden de restaurants hapjes en drankjes met een winters tintje. Wij brengen meestal een bezoekje aan Victoria’s Home-Style Restaurant. Dit is een klein restaurant waar ze elk seizoen unieke hapjes serveren. Deze zijn te krijgen per schaal van 3 of 5 zodat je een eigen high-tea kunt creëren. Een fijne plek om even wat rust te nemen met uitzicht op het Kasteel.

Dit waren onze favoriete dingen om te doen tijdens het kerstseizoen in Disneyland Paris. Hopelijk hebben we je ondanks het warme weer toch een beetje in de stemming gekregen.

Benieuwd wat een verblijf inclusief hotel en tickets kost tijdens de kerstperiode? Bekijk dan hier alle prijzen!


Naar Disneyland Paris?

Gebruik de prijskalender en bespaar!

Scroll naar boven