Disneyland Paris aanbiedingen: zo bespaar je het meest!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Wanneer je naar Disneyland Paris gaat wil je natuurlijk het meeste uit jouw budget halen. Het beste hotel met het liefst nog een paar extra’s om je even helemaal in de watten te laten leggen. Maar wist je dat er Disneyland Paris aanbiedingen schaars zijn? En dat je er soms even naar moet zoeken?

Direct naar de beste prijzen voor Disneyland Paris >>

Voorheen waren er regelmatig aanbiedingen waarbij je:

 • Een dag en nacht gratis kreeg
 • Gratis halfpension kon bijboeken
 • Korting kreeg op entreekaartjes voor volwassen

En ga zo maar door. Wanneer je deze aanbiedingen zoekt moet ik je helaas teleurstellen, want die zijn er niet meer. Maar er zijn zeker manieren om nog steeds een leuke korting te krijgen op je verblijf!

Hoe vind je de beste Disneyland Paris aanbiedingen?

Geen zin om het internet af te struinen en toch besparen op je verblijf? Dat kan! Bekijk hieronder hoe wij altijd een zo’n laag mogelijk bedrag betalen voor ons bezoek.

1. Gebruik de prijskalender

Disneyland Paris heeft een handige prijskalender. Hiermee kun je precies zien per hotel hoeveel jouw familie kwijt zou zijn op een bepaalde datum. Dit is de aankomstdatum en de prijs die je ziet is totaal, voor het hele gezelschap.

Disneyland Paris aanbiedingen in de prijskalender
Disneyland Paris Prijskalender

Dit zijn toch geen aanbiedingen hoor ik je denken? Nee niet direct, maar je kunt hier wel een hoop geld mee besparen! De kleurtjes geven namelijk aan of de prijs hoog of laag is. Lichtblauw is de goedkoopste prijs en die loopt naar donkerblauw, dan paars en uiteindelijk roze.

Hoe gebruik je deze kalender?

 • Kijk eerst hoeveel geld je kwijt zou zijn op de aankomstdatum die je hebt gekozen.
 • Ben je flexibel dan zie je meteen hoeveel geld je kunt besparen door een dag eerder of later te gaan. Zoals je hierboven kunt zien scheelt dat zo €200 op je verblijf.
 • Zit je vast aan de datum? Neem dan eens een kijkje bij een ander Disney Hotel. De prijzen worden onder andere bepaald door hoe vol het hotel zit. Dus heeft een ander Disney Hotel meer kamers over? Dan kun je hier misschien wel goedkoper uit zijn!

Direct naar de beste prijzen voor Disneyland Paris >>

1.1 Aanbiedingen op tickets

De beste manier om een goedkoop ticket te vinden is door een ticket op datum te kopen. Dit is vaak de helft goedkoper! Dus als je precies weet wanneer je naar Disneyland Paris gaat kun je zo tot wel 50% besparen op je entreekaartje.

2. Bekijk de aanbiedingen bij OAD

Bekijk deze aanbieding

Magic over Disney

OAD heeft ook regelmatig een goede Disneyland Paris aanbieding. De beste aanbiedingen zijn gerelateerd aan “Magic over Disney”. Dit is een vuurwerkshow die twee keer per jaar wordt gehouden in november en januari. Hierboven zie je een foto van deze show en dit is, zoals je kunt zien, een waar spektakel.

Wanneer je een Magic over Disney verblijf bij OAD boekt krijg je:

 • 3 dagen entree voor beide Disney pretparken
 • 2 overnachtingen in een Disney Hotel incl. ontbijt
 • De mogelijkheid om ook je diner bij te boeken tegen een aantrekkelijke korting

Deze aanbieding is al te boeken vanaf €175 per persoon! Voor een Disney Hotel incl. ontbijt en entree voor de pretparken is dit echt een koopje!

3. Vroegboekkorting

Vroegboekkorting is misschien wel het best bewaarde geheim van Disneyland Paris. Want hoewel ze het niet echt communiceren, ben je vaak echt goedkoper uit wanneer je vroeg boekt.

Dat kan al tot meer dan een jaar van tevoren. Het is dan ook handig om meteen tafels in de restaurants te reserveren, die kan namelijk al vanaf 12 maanden voor aankomst en dat is bij sommige restaurants echt nodig.

Boek hier met vroegboekkorting

4. Korting voor ANWB leden

Davy Crockett Ranch

Speciaal voor ANWB-leden is er een Disneyland Paris aanbieding voor een arrangement van 3-dagen. Hier zit bij inbegrepen:

 • Entreekaartjes voor 3 dagen, voor allebei de Disney Parken
 • 2 overnachtingen in een Disney Hotel of Disney Davy Crockett Ranch
 • Kinderkorting!

Deze aanbieding is te boeken vanaf €238 per persoon en dat is nog exclusief de eventuele kinderkorting. Dus ben je lid van de ANWB of ken je iemand die dat is? Bekijk dan hier de aanbieding!

5. Krijg korting met een Jaarpas

Heb je nog steeds geen verblijf gevonden dat binnen jouw budget past? Dan is er nog een laatste optie namelijk door het nemen van een Disneyland Paris jaarkaart. Deze kun je bestellen via de website van Disneyland Paris en heb je dan binnen 5 weken in huis.

De jaarpassen zijn te koop vanaf €319 per pas en geven korting op overnachtingen in een Disney Hotel en op tickets. Je zult er echt even voor moeten gaan zitten – het liefst met een Excel – om te bepalen of dit ook daadwerkelijk een goedkopere optie is.

Met een jaarkaart kun je ook eenvoudiger overnachten in de goedkopere hotels in de buurt. Je slaapt dan niet op het resort, maar bent wel een stuk goedkoper uit. Vaak ook het overwegen waard, zeker wanneer je van plan bent om regelmatig naar Disneyland Paris te gaan.

Bekijk de jaarpassen

Alle aanbiedingen op een rij!

Geen zin om die hele tekst te lezen? Snappen we! Daarom hieronder nog een keer de aanbiedingen op een rij!

Aanbiedingen op een Disneyland Paris verblijf (en vroegboekkorting)
Disneyland Paris ticket aanbiedingen
OAD Magic Over Disney aanbieding
ANWB aanbieding