Menu
Walt Disney World

Mickey’s & Minnie’s Runaway Railway – nieuwe attractie in Walt Disney World

Vandaag opent de nieuwste attractie in Walt Disney World: Mickey’s & Minnie’s Runaway Railway. In de afgelopen dagen waren de media previews en verschenen ook de eerste videos van de attractie online. En ik kan niet anders zeggen dan…. Deze moet je echt zien (en beleven!).

Mickey’s & Minnie’s Runaway Railway – de attractie

Dit is de nieuwste generatie Disney attracties, zoals we die ook al in het Shanghai Resort zagen. Je kunt het misschien nog wel het beste vergelijken met de Ratatouille-attractie in Disneyland Paris. Alleen dan met Animatronics.

Zeker die van Katrien Duck is erg leuk! Kan jij stil blijven zitten?

Eigenlijk is nog de beste manier om deze attractie te beleven het bekijken van de videos. Daarom hieronder één van de velen die op Youtube zijn geplaatst.

Zelf ben ik helemaal fan na het zien van dit filmpje. Wat vindt jij er van?

Waar vindt je deze attractie?

Deze attractie vindt je in het Hollywood Studios pretpark in Walt Disney World, Florida. Vroeger zat in dat gebouw the Great Movie Ride. Dit was een klassieke attractie waarbij je door scenes van oude films heen ging. Deze attractie was zeer geliefd en veel mensen waren dan ook boos en teleurgesteld dat deze gesloten werd.

Maar ik denk dat Runaway Railway een ontzettend goede vervanger is. Je hebt het gevoel dat je in een tekenfilm zit. Er zit wat humor in waardoor het ook voor volwassenen een leuke rit is. Ik ben positief verrast, jij ook?

LEES OOK:  Wat je moet weten over Star Wars Galaxy’s Edge in Walt Disney World!

HANDIGE TIPS

  • Disneyland Paris gaat weer open! Ben jij toe aan wat Disney Magie? Boek dan snel je hotel en kaartjes, want het aantal bezoekers is beperkt!
  • De meeste andere pretparken zijn weer open, maar het aantal bezoekers blijft wat achter. Dat kan maar één ding betekenen: korting! Kijk voor je entreekaartjes koopt op Tripper.nl, Vakantieveilingen, de webshop van het AD of Ticketveiling en bespaar gemiddeld €10 op een entreekaartje!
  • Tijdelijke aanbieding: een hotelovernachting voor 2 personen voor maar €89 in Nederland, België of Luxemburg! Voucher te boeken op AD.nl.
  • Liever last minute naar een leuk vakantiehuisje? (ook in eigen land!) Bekijk dan de aanbiedingen van CenterParcs of TUI, er is nog genoeg beschikbaar om er deze zomer toch een paar dagen uit te gaan.
Bianca Over mij

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

Geen reacties

    Reageer