Mickey’s & Minnie’s Runaway Railway – nieuwe attractie in Walt Disney World

Vandaag opent de nieuwste attractie in Walt Disney World: Mickey’s & Minnie’s Runaway Railway. In de afgelopen dagen waren de media previews en verschenen ook de eerste videos van de attractie online. En ik kan niet anders zeggen dan…. Deze moet je echt zien (en beleven!).

Mickey’s & Minnie’s Runaway Railway – de attractie

Dit is de nieuwste generatie Disney attracties, zoals we die ook al in het Shanghai Resort zagen. Je kunt het misschien nog wel het beste vergelijken met de Ratatouille-attractie in Disneyland Paris. Alleen dan met Animatronics.

Zeker die van Katrien Duck is erg leuk! Kan jij stil blijven zitten?

Eigenlijk is nog de beste manier om deze attractie te beleven het bekijken van de videos. Daarom hieronder één van de velen die op Youtube zijn geplaatst.

Zelf ben ik helemaal fan na het zien van dit filmpje. Wat vindt jij er van?

Waar vindt je deze attractie?

Deze attractie vindt je in het Hollywood Studios pretpark in Walt Disney World, Florida. Vroeger zat in dat gebouw the Great Movie Ride. Dit was een klassieke attractie waarbij je door scenes van oude films heen ging. Deze attractie was zeer geliefd en veel mensen waren dan ook boos en teleurgesteld dat deze gesloten werd.

Maar ik denk dat Runaway Railway een ontzettend goede vervanger is. Je hebt het gevoel dat je in een tekenfilm zit. Er zit wat humor in waardoor het ook voor volwassenen een leuke rit is. Ik ben positief verrast, jij ook?

Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste artikelen? Volg mij dan op Facebook. En stuur zeker een berichtje als je vragen hebt of als je ook zo dol bent op pretparken!

Bianca
Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

Nieuwste artikelen!

Captain Marvel film, review en gratis kijken

Captain Marvel is de eerste superheldenfilm met een vrouw in de hoofdrol. De film gaat namelijk over...

Overnachten bij Phantasialand

De laatste keer dat ik hier was had ik echt spijt dat ik geen hotel had geboekt....

Apenheul prijzen en korting

Een tijdje terug schreef ik al over Apenheul en wat je allemaal in dit dierenpark kunt zien...

De 6 engste achtbanen in Europa-Park

Europa-Park is een tamelijk onbekend pretpark hier in Nederland. Dat is best raar, zeker als je je...

Hoe werkt Uber én is het betrouwbaar?

Toen ik voor het eerst Uber probeerde was ik best huiverig. "Als dat maar goed gaat", dacht...

10 dingen die je gezien moet hebben in Rome!

Rome is zo'n heerlijke stad. Als je er nog nooit geweest bent, zeker een keer doen. De...