De 4 dingen die je als Disney-fan niet wilt missen tijdens een bezoek aan Disneyland Paris!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Ben je een Disney-fan? Of heb je een Disney liefhebber in huis? Dan is Disneyland Paris een van de leukste plekken in Europa om te bezoeken. Hier word je ondergedompeld in de wereld van sprookjes en Superhelden. En zelfs meegenomen naar een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan. Droom je van een bezoek aan Disneyland Paris of ga je er binnenkort naartoe? Dan zijn dit de 4 dingen die je als Disney-fan zeker niet wilt missen!

Ontmoetingen met Disney Figuren

Disneyland Paris is de beste plek om Disney Figuren in het echt te ontmoeten. Je komt ze tegen in de twee themaparken en Disney Hotels. Je kunt met ze op de foto en ze vragen om een handtekening. In de Disneyland Paris app kun je zien welke Disney Figuren je tijdens jouw bezoek kunt ontmoeten. Ook zie je waar je ze kunt vinden en op welke tijden. 

Attracties gebaseerd op Disney-films

Veel attracties in Disneyland Paris zijn gebaseerd op bekende Disney (animatie)films. Bijvoorbeeld de attractie Peter Pan’s Flight in het Disneyland Park. Hier vlieg je in een piratenschip mee met Peter Pan naar Nooitgedachtland. Of de attractie Ratatouille: The Adventure in het Walt Disney Studios Park waar je een bezoek brengt aan het restaurant Gusteau’s uit de film. Maar er zijn nog veel meer attracties die gebaseerd zijn op bekende films en die je als echte Disney-fan niet wilt missen.

Overnachten in een themakamer

Disneyland Paris heeft 6 hotels die allemaal op loopafstand liggen van de themaparken. Deze worden ook wel Disney Hotels genoemd. Elk van deze hotels heeft een eigen thema. In de kamers zijn heel subtiel de Disney Figuren verwerkt. Het Disneyland Hotel is bijvoorbeeld gebaseerd op de Disney prinsessen en prinsen, en heeft daardoor een koninklijk thema. In Disney Hotel Cheyenne slaap je in een kamer met een Toy Story-thema. En fans van Cars kunnen in Disney Hotel Santa Fe geheel in stijl overnachten. Er is ook nog de Disney Davy Crockett Ranch die je vanuit de Parken binnen 15 minuten kunt bereiken met de auto.

Originele Disney-souvenirs

Tenslotte kun je in Disneyland Paris eindeloos winkelen. Zeker als Disney-fan moet je hier genoeg tijd voor uittrekken. Want je komt gegarandeerd thuis met een aantal leuke souvenirs. Je kunt er kleding, kunst en speelgoed kopen of een pluchebeest van een Disney Figuur. Ook zijn er kleinere items als pennen, sleutelhangers, boeken en mokken te koop. Houd je van verzamelen? Kijk dan eens naar de Disney-pins. Dit zijn speldjes met daarop Disney Figuren. Deze vind je in alle Disney Parken over de hele wereld en zijn daarom erg leuk om te sparen. En je kunt ze zelfs ruilen met andere Disney-fans!

Zoals je hebt kunnen lezen is Disneyland Paris een van de leukste plekken om naartoe te gaan als Disney-fan. Ben je benieuwd wat een bezoek kost? Kijk dan op de website van Disneyland Paris voor de beste prijzen en flexibele voorwaarden.