Waar kun je Disney figuren ontmoeten in Disneyland Paris?

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

De een vindt het prachtig, de ander heeft er helemaal niks mee: de Disney figuren ontmoeten in Disneyland Paris. Je kunt ze op verschillende plekken tegenkomen. In de parken, de hotels en zelfs de restaurants. Je kunt een praatje met ze maken, met ze op de foto en zelfs even knuffelen. Want sommige figuren zijn erg aaibaar. Dit zijn de plekken waar je ze kunt vinden!

Disney figuren ontmoeten in de parken

De eerste plek waar je Disney figuren kunt ontmoeten zijn de twee pretparken van Disneyland Paris. Er zijn een aantal vaste figuren die je kunt ontmoeten en een aantal die wisselen per seizoen. De vaste figuren zijn Mickey Mouse, de Disney prinsessen en de Avengers.

Andere figuren die je zou kunnen tegenkomen in de parken zijn Goofy, Stitch, Knabbel en Babbel, Winnie de Poeh en figuren uit Toy Story en Alice in Wonderland. In Avengers Campus, in het Walt Disney Studios Park, lopen de Marvel helden vrij rond. Figuren die we hier zijn tegengekomen zijn Loki, Iron Man en Thor. In het Hero Training Center kun je op de foto met Spider-Man of een andere Avenger. Meestal is dit Captain Marvel.

Wil je precies weten welke Disney figuren je kunt ontmoeten in de parken en waar je ze kunt vinden? Kijk dan in de Disneyland Paris app.

In de Disney Hotels

Een van de voordelen van de Disney Hotels is dat je er op de foto kunt met Disney figuren. Elk hotel heeft een hoekje vlakbij de lobby waar ’s ochtends en rond etenstijd Disney figuren op bezoek komen. Welke figuren dit zijn en de tijden kun je niet terugvinden in de app. Deze staan op een bord bij de ontmoetingsplek.

In Hotel New York – The Art of Marvel is er een exclusieve ontmoeting met Spider-Man. Je vindt hem in het Super Hero Station. Zodra je bent ingecheckt kun je hier een plekje reserveren. Ook gasten van het Disneyland Hotel kunnen een exclusieve ontmoeting boeken. Dit is met een van de Disney prinsen of prinsessen. Reserveer deze ontmoeting zodra je bent ingecheckt.

Eten met Disney figuren

De laatste plek waar je Disney figuren kunt vinden zijn geselecteerde restaurants in Disneyland Paris. In het Plaza Gardens Restaurant kun je ontbijten of dineren met klassieke Disney figuren. Voor een ontbijt, lunch of diner met de prinsessen kun je terecht in Auberge de Cendrillon in het Disneyland Park.

In het Disneyland Hotel kun je in de restaurants Royal Banquet en La Table de Lumiere eten met Disney figuren. Deze restaurants zijn enorm populair. Hierdoor is het lastig om een tafel te reserveren. Lukt het niet? Dan is Auberge de Cendrillon een goed alternatief.