Tip! Skyline Bar in Disney Hotel New York – The Art of Marvel

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Wanneer we in Disneyland Paris zijn brengen we altijd een bezoek aan de Skyline Bar in Disney Hotel New York – The Art of Marvel. Je vindt deze bar in de lobby van dit Disney Hotel, tegenover de receptie. Het interieur voelt luxe en misschien zelfs een beetje zakelijk aan. Hierdoor is het een fijne plek voor volwassenen om even te ontsnappen uit de Disney bubbel.

Maar ook deze bar heeft een Disney twist, of nou ja, een Marvel twist. Zoals je kunt zien op de foto bovenaan dit artikel hangen er achter de bar allerlei schermen die je een uitzicht geven over het New York uit de Marvel films. Geregeld slingert Spider-Man voorbij en stopt hij even om de bar in te kijken. Ook Iron Man en de Quinjet komen voorbij gevlogen. Je moet de “ramen” goed in de gaten houden, want voor je het weet zijn de figuren alweer verdwenen.

Waarom wij fan zijn van de Skyline Bar in Disneyland Paris

Normaal gesproken slaan wij de bars meestal over tijdens ons bezoek aan Disneyland Paris. We vinden ze vaak te druk, stoffig of te duur. Maar voor de Skyline Bar maken we altijd even tijd. Dat komt doordat je hier echt even rustig kunt zitten. De bar is ruim opgezet en de schermen die uitkijken over New York zorgen voor wat extra gespreksstof.

Verder vind je op de menukaart ook wat uniekere drankjes zoals de Super Hero Cocktails op de foto hieronder. De rechter cocktail bevat geen alcohol en is daardoor ook leuk voor kinderen om te proberen.

Maar je kunt in de bar ook terecht voor wijn, bier, frisdranken, champagne en traditionele cocktails. Om mijn verjaardag te vieren kozen we voor een glas champagne dat normaal geserveerd wordt in een speciaal glas voor de 30e verjaardag. Plus daarbij de traditionelere cocktail Long Island Iced Tea. De drankjes worden geserveerd met zoutjes.

Snacks hebben we nog niet geprobeerd in de Skyline Bar, maar kun je zeker bestellen. Ze hebben onder andere groentes met humus, kipvleugels, gekruide aardappels of broodjes met zalm of kreeft. Je kunt ook kiezen voor zoete hapjes als macarons, fruit of cake.

Wanneer je een tafeltje toegewezen hebt gekregen komt de bediening vrij snel om de drankjes op te nemen. Ook op de drankjes zelf hoef je nooit echt lang te wachten. Bestellen kan gewoon in het Engels of door op de kaart een drankje aan te wijzen. Betalen doe je bij de kassa bij de uitgang. Dat kan met pin, credit card of contant geld. Een fooi geven is in Frankrijk niet nodig, maar wordt altijd gewaardeerd.

Goed om te weten

  • De Skyline Bar is dagelijks geopend van 17:00 tot 01:00
  • Je kunt de bar ook bezoeken wanneer je niet in Disney Hotel New York – The Art of Marvel logeert
  • De beste tijd om de bar te bezoeken is van 17:00 tot 21:00 omdat dan de meeste mensen in de pretparken of restaurants zijn
  • Het is niet mogelijk om een tafel te reserveren, als de bar vol is kun je wachten in de wachtrij bij de ingang
  • In de Disneyland Paris App kun je de hele menukaart en prijzen bekijken