Home Disneyland ParisTe doen in Disneyland ParisEntertainment Disney D-Light: avondshow in Disneyland Paris met drones!

Disney D-Light: avondshow in Disneyland Paris met drones!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Speciaal voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris is Disney D-light ontwikkeld. Een avondshow met muziek, een liedje dat je nog dagen meezingt, en drones.

Zelf had ik nog nooit een show gezien met drones en wist dus niet wat ik er van kon verwachten. Maar een ding kan je ik je al wel vertellen, zie je Disney D-light op het avondprogramma staan? Ga dan zeker even kijken.

Wat is Disney D-Light?

Disney D-Light is een korte show van slechts 5 minuten. Het begint rustig met muziek en licht, maar dan ineens – boem – zijn daar de drones.

Als je ziet hoeveel het er zijn kan je niet anders dan je verbazen over de techniek achter deze show. De drones vormen elke keer een bepaald beeld, waarna ze weer verdwijnen.

Zo vormen ze het getal 30 voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris, een Mickey Mouse en een regenboog. Dat doen ze op een catchy liedje dat je ook de volgende dag nog mee zult zingen.

Waar vind ik avondshow Disney D-Light?

De Disneyland Paris avondshow Disney D-Light vindt elke avond plaats voor de show Illuminations. Zoals je op de foto’s kunt zien moet je naar het Disneyland Park om de show te bekijken.

Je zou denken dat je ruim van tevoren aanwezig moet zijn, maar dat valt best mee. Zelfs als je vlak voor het begin van de show aankomt kun je nog een plekje vinden.

Disney Illuminations

Na de show is het een paar minuten rustig tot Disney Illuminations begint. Ook deze avondshow mag je echt niet missen. Hier komen alle bekende Disney liedjes voorbij, inclusief stukjes uit Star Wars.

Meer over shows & parades in Disneyland Paris