Home Disneyland ParisDisneyland Paris ticket of verblijf boeken Disneyland Paris tickets: welke heb je nodig?

Disneyland Paris tickets: welke heb je nodig?

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Disneyland Paris tickets zijn natuurlijk onmisbaar voor jouw bezoek. Maar welk ticket heb je nou precies nodig? En waar koop je ze? Op deze pagina vind je alle informatie over de entreekaartjes en helpen we je bij het beantwoorden van al jouw vragen.

Wat kosten Disneyland Paris tickets?

De prijzen van de entreekaartjes voor Disneyland Paris beginnen bij €56 voor volwassenen en €52 voor kinderen. Deze prijs is voor een dagticket in het laagseizoen en geldig voor een bezoek aan een van de twee Disney Parken. Wil je allebei de parken bezoeken? Dan komt er nog eens €25 bij.

Blijf je langer dan wordt de prijs per dag goedkoper. Voor een ticket voor 4 dagen entree voor beide pretparken betaal je dan zo’n €59 per volwassenen per dag en voor kinderen is dat €55 per dag. Maar dat bedrag moet dan wel keer 4 (dagen).

Daarom is het vaak goedkoper om een verblijf te boeken inclusief een hotelovernachting, dan zitten de tickets al in de prijs inbegrepen.

Tickets bekijken

Je ziet dat je meteen al een hoop kunt besparen door tickets op datum te kopen! Dus zeker doen. Ook zijn tickets aanzienlijk goedkoper op doordeweekse dagen en buiten het laagseizoen.

Korting op Disneyland Paris tickets

Maar wie wil er nou te veel betalen voor een kaartje? Wij zeker niet. Daarom hebben we hieronder de beste aanbiedingen op Disneyland Paris tickets voor je verzameld!

Bij Disneyland Paris zelf

Korting bij Disneyland Paris zul je zelden tegenkomen. De enige manier om te besparen is door slim de prijskalender te gebruiken. Je ziet dan per dag wat een ticket kost en of die een dag later misschien wel een stuk goedkoper is. Klik er maar eens doorheen, je zult zien dat je een hoop kunt besparen.

Online ticketaanbieders

Er zijn maar weinig andere aanbieders van Disneyland Paris tickets, dus let goed op wanneer je deze bij een andere online aanbieder koopt. Wij hebben ervaring met onderstaande aanbieders en dat is altijd goed gegaan. Vroeger stonden de tickets ook op Ticketswap, maar dat is helaas ook niet mogelijk.

  • Getyourguide is een aanbieder van tickets voor diverse uitjes, waaronder pretparken, dierentuinen en museums. Zij hebben soms goede aanbiedingen op tickets.
  • ANWB heeft meestal in het najaar korting op overnachtingen en tickets met korting, meestal voor hun eigen leden.
  • Travelcircus heeft soms goede aanbiedingen voor Disneyland Paris waarbij je een ticket + hotelovernachting vanaf €89 per persoon kunt boeken. Ook hebben zij geregeld tickets in de aanbieding, goed om in de gaten te houden dus.
  • HEMA verkoopt ook tickets voor pretparken en andere uitjes met korting en ook Disneyland Paris zit hier soms tussen.

Je kunt natuurlijk ook op Marktplaats kijken voor een goedkoop ticket, maar je hebt dan altijd een risico dat het ticket al gebruikt is. Het is meestal beter om het ticket direct bij Disneyland Paris te kopen of als onderdeel van een pakket met hotelovernachting. Dan ben je meestal het goedkoopst uit.

Goed om te weten

  • Heb je een ticket zonder datum of jaarpas? Maak dan altijd een parkreservering, dit kan een aantal maanden voor je bezoek. Zonder reservering krijg je geen toegang tot de parken, ook niet met een geldig entreekaartje.
  • Met een ticket op datum of bij een verblijf inclusief overnachting hoef je geen reservering te maken.
  • Tickets kun je alleen vooraf online kopen, Disneyland Paris heeft geen ticketkassa’s.
  • Kom je in aanmerking voor een ticket met korting voor mensen met een beperking? Dan kun je het ticket wel bij de entree van de Disney Parken kopen.
  • Ken je iemand met een jaarpas en gaan jullie samen naar Disneyland Paris? Koop dan een privilegeticket of gebruik de jaarpas korting. Hier kun je tientallen euro’s mee besparen.

Heb je een vraag over de Disneyland Paris tickets of twijfel je wat voor jou de beste keus is? Stuur ons dan een berichtje!