Een Disneyland Paris cadeaubon geven

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Een Disneyland Paris cadeaubon is een leuk geschenk. Zeker als je weet dat iemand al jaren droomt van een bezoek. Toch kan het best lastig zijn om zo’n cadeaubon te vinden. Disneyland Paris verkoopt deze bijvoorbeeld niet, dus je zult moeten kijken voor een andere aanbieder.

Travelcircus is een online reisorganisatie die wel Disneyland Paris cadeaubonnen verkoopt. Deze kost €119 per persoon en is geldig voor 1 overnachting in de omgeving van Disneyland Paris en 1 dag toegang tot allebei de Disney Parken. De reis moet je dan wel via Travelcircus boeken. De ontvanger van de cadeaubon kan er bij het boeken voor kiezen om het verblijf te upgraden naar een ander hotel of meer dagen pretpark.

Bekijk hier de Disneyland Paris cadeaubonnen

Alternatieven voor een Disneyland Paris cadeaubon

Doordat Disneyland Paris zelf geen cadeaubonnen aanbiedt kun je daar dus geen reis betalen met zo’n bon. Je bent dan enorm gebonden aan het reisaanbod van de aanbieder van de cadeaubon. Travelcircus biedt Disneyland Paris cadeaubonnen, maar deze gelden alleen voor hotels buiten de parken. Wil je liever in een Disney Hotel verblijven, dan heb je eigenlijk niks aan zo’n bon.

Wil je iemand toch een verblijf in Disneyland Paris kado doen? Dan zijn dit alternatieven voor een cadeaubon:

1. Koop tickets zonder datum

Het eerste alternatief voor een cadeaubon is om de toegangskaartjes te kopen. Zo’n kaartje kost €130 per persoon, per dag en geeft toegang tot beide Disney Parken. Het ticket is een jaar geldig en kan op elke dag van het jaar worden gebruikt. Er moet wel vooraf een reservering worden gemaakt op de Disneyland Paris website om toegang te krijgen tot de pretparken.

Tickets zonder datum bestellen

2. Maak een eigen cadeaubon

Dit is misschien wel de beste optie voor een Disneyland Paris cadeaubon. In Paint of Canva kun je eenvoudig een ontwerp maken voor een cadeaubon. Wij hebben snel dit ontwerp in elkaar geknutseld in Canva.

Door het geven van de cadeaubon geef je aan mee te betalen aan hun bezoek aan Disneyland Paris. Je kunt het geld meteen geven of apart houden totdat ze de reis hebben geboekt. Dan weet je zeker dat ze het geld ook daadwerkelijk aan een bezoek aan Disneyland spenderen.

3. Boek een verblijf in Disneyland Paris

Het laatste alternatief voor een Disneyland Paris cadeaubon is om een verblijf te boeken en te betalen. Je kunt dan de jarige verrassen met een complete reis in plaats van een bijdrage. Wanneer je de reis via Disneyland Paris zelf boekt kun je deze tot 7 dagen voor aankomst gratis wijzigen of annuleren. Begin het boeken altijd bij de prijskalender. Hier kun je in een oogopslag zien wat een verblijf in totaal gaat kosten. De prijzen kunnen per dag tot wel honderden euro’s verschillen, dus vergeet niet om te vergelijken.

Bekijk de Disneyland Paris prijskalender