Home Disneyland ParisDisneyland Paris ticket of verblijf boeken Wat is Magic Over Disney in Disneyland Paris? En hoe goed is die aanbieding?

Wat is Magic Over Disney in Disneyland Paris? En hoe goed is die aanbieding?

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Bij OAD en Travelcircus kan je een speciale Disneyland Paris aanbieding boeken genaamd “Magic Over Disney”. Dit is een aanbieding voor 3 dagen, 2 nachten inclusief Disney hotel en entreetickets. Tijdens je verblijf kan je in het Walt Disney Studios Park de Magic Over Disney show bekijken. Maar wat is dat voor show en hoe goed is die aanbieding?

Over de Magic Over Disney Show

De Magic Over Disney Show is een avondshow in het Walt Disney Studios Park. Deze show vindt maar een paar keer per jaar plaats op een aantal avonden in november en januari. Dus het is best bijzonder dat je de kans krijgt om deze te bekijken. Het is een vrolijke show waarbij Disney figuren worden geprojecteerd op het gebouw waar de Twilight Zone Tower of Terror attractie in zit. De muziek bestaat uit een vrolijke remix van allerlei Disney liedjes, waar je echt niet stil op kunt blijven staan. Het vuurwerk en de andere special effects maken de show helemaal af.

Hoewel het misschien lijkt alsof deze show exclusief is voor gasten die de aanbieding hebben geboekt, is dat niet het geval. Iedere bezoeker van Disneyland Paris met een geldig entreekaartje voor het Walt Disney Studios Park kan de show bekijken. Dat betekent ook dat je er op tijd bij moet zijn om een goed plekje te vinden. De beste plek om de show te bekijken is het gedeelte dat Production Courtyard heet. Dit is een groot plein voor de gebouwen waar de shows Disney Junior Dream Factory, Stitch Live! en TOGETHER: a Pixar Musical Adventure zijn.

Ongeveer een kwartier voordat de show begint is het tijd om een goed plekje te zoeken. De show kun je eigenlijk van overal op het plek goed zien. Het kan wel gebeuren dat mensen voor je de kinderen op de schouders zetten. Maar zelfs dan kun je het meeste wel goed bekijken.

Hoe goed is de Magic Over Disney aanbieding

En dan nu de Magic Over Disney aanbieding. Deze bestaat uit:

  • 3 dagen entree tot beide Disney Parken
  • 2 nachten slapen in een Disney Hotel inclusief ontbijt

De prijs voor dit verblijf begint bij €175 per persoon. Best een goede prijs voor Disneyland Paris. Zeker omdat ontbijt ook al bij de prijs inbegrepen zit. Het enige minpuntje is dat de aanbieding alleen geldt op bepaalde aankomstdatums in november en januari, helaas net buiten de schoolvakanties.

Het is dan ook echt laagseizoen in Disneyland Paris, wat betekent dat de parken vroeger sluiten. Ook is het precies de periode dat er geen “seizoen” is. Wanneer Magic Over Disney plaatsvindt in november is het Halloween seizoen net afgelopen en begint het kerstseizoen een week later. In januari is het kerstseizoen juist net voorbij wanneer de aanbieding geldt. Er zal dus minder ander entertainment zijn, maar de Magic Over Disney show maakt een hoop goed.

Dus wil je een keer naar Disneyland Paris, maar niet te veel betalen? Boek dan zeker deze aanbieding!

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid: