Waar Stitch ontmoeten in Disneyland Paris?

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Stitch is een van de leukste Disney figuren. Grappig, aaibaar en lekker ondeugend. En ondanks dat de film al heel wat jaren oud is, is hij nog steeds enorm geliefd. Disneyland Paris is dan ook de uitgelezen plek om Stitch in het echt te ontmoeten. Dat kan zowel in het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park.

Stitch ontmoeten in het Disneyland Park

Wil je Stitch aanraken, knuffelen en met hem op de foto? Dan kun je terecht in het Disneyland Park. Stitch heeft hier een eigen gedeelte waar hij dagelijks te vinden is voor meet-and-greets. Je vindt dit gedeelte aan het eind van de Liberty Arcade, tussen restaurants Casey’s Corner en de ingang naar Frontierland.

Stitch komt hier elk half uur tussen 9:30 en 13:30. Om hem te ontmoeten hoef je geen reservering te maken, je kunt gewoon aansluiten in de rij. Meestal sta je dan zo’n 10 tot 20 minuten te wachten, afhankelijk van de andere gasten voor je. Wanneer je aan de beurt bent kun je een foto laten maken door een professionele fotograaf of jouw telefoon/camera geven aan de begeleider van Stitch. Zo kost de foto je niks en staat toch iedereen er op.

De ontmoetingen met Stitch zijn er vrijwel het gehele jaar. Tijdens de halloweenperiode (van begin oktober t/m begin november) is Stitch gekleed in een Halloween outfit. En tijdens kerst in Disneyland Paris is Stitch verkleed als kerstman. In die periodes zijn de ontmoetingen met hem extra populair, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

De exacte tijden om Stitch te ontmoeten vind je in de Disneyland Paris app.

Stitch in het Walt Disney Studios Park

In het Walt Disney Studios Park heb je ook de mogelijkheid om Stitch te ontmoeten. Dat kan tijdens zijn eigen show genaamd Stitch Live! In deze show neemt hij de tijd om vragen te beantwoorden van het publiek, met de nodige grappen, liedjes en ondeugende acties.

Je denkt misschien dat Stitch hier een script volgt, maar elke show is anders. Hij reageert namelijk echt op het publiek. De show is in het Engels of Frans, dus je zult kleintjes misschien een beetje moeten helpen. Maar over het algemeen is deze Stitch show leuk voor het hele gezin, ongeacht de taal.

Souvenirs

En wil je na een bezoek Stitch mee nemen naar huis? Dat kan! Niet de echte natuurlijk, maar Disneyland Paris verkoopt een pluche Stitch in allerlei formaten. Verder is er een wisselend assortiment t-shirts, beeldjes, speelgoed en sieraden waar Stitch ook regelmatig in voorkomt. Neem daarom zeker je tijd om te shoppen in Disneyland Paris.