Home Disneyland ParisTe doen in Disneyland ParisDisneyland Paris attracties Avengers Assemble Flight Force – Marvel achtbaan in Disneyland Paris

Avengers Assemble Flight Force – Marvel achtbaan in Disneyland Paris

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Avengers Assemble Flight Force is een achtbaan in het Walt Disney Studios Park. Het ligt helemaal achterin het park in het Avengers Campus gedeelte. In de achtbaan ga je mee op missie met Captain Marvel en Iron Man om raketten onschadelijk te maken die op aarde zijn afgevuurd. Dat doe je in een wilde achtbaanrit waarbij je van 0 naar 90 km/h wordt gelanceerd in nog geen 3 sec. Daarna volgt een grote looping en nog veel meel inversies. En dat geheel in het donker!

Iron Man en Captain Marvel in de pre-show van Avengers Assemble Flight Force

Over Avengers Assemble Flight Force

  • Lanceer-achtbaan met meerdere loopings
  • Marvel thema
  • Minimumlengte: 1,20m
  • Niet voor: zwangere vrouwen en niet rolstoeltoegankelijk. Je moet zelfstandig kunnen instappen in een krap karretje. Ook zijn de inversies en scherpe bochten niet voor iedereen geschikt. Dit kun je zelf het beste bepalen.
  • Single Rider, Photopass en Premier Access beschikbaar

Review

Avengers Assemble Flight Force is een attractie die je als achtbaanliefhebber niet mag missen. Het lanceergedeelte in combinatie met de hoge looping is anders dan in andere achtbanen. Maar ook gelijk het leukste deel van de achtbaan. Daarna is het op een aantal schermen na geheel donker. Voor Marvel fans wellicht een teleurstelling. Toch wil je ook als Marvel fan een bezoek brengen aan deze attractie. Want de animatronic van Iron Man in de pre-show is levensecht.

Tijdens een bezoek aan Disneyland Paris gaan we hooguit een keer in deze achtbaan. Het is een leuke attractie, maar er zijn betere thrillrides zoals Crush’s Coaster en The Twilight Zone Tower of Terror. In het Disneyland Park vind je een vergelijkbare achtbaan genaamd HyperSpace Mountain die gebaseerd is op het Star Wars universum.