Duinrell korting: tickets vanaf 14,95!

Duinrell korting

Er zijn een aantal manieren om op tickets voor Duinrell korting te krijgen. Dat kan door ze bijvoorbeeld vooraf online te kopen. Ze te betalen met punten die je gespaard hebt of door gebruik te maken van een kortingsactie van een supermarkt of andere winkel. Dit zijn 4 manieren waarop je sowieso altijd korting krijgt op de tickets.

Op de website van Duinrell korting krijgen

Zelfs als je nergens anders een kortingsactie kunt vinden loont het altijd om op de website van Duinrell te kijken. Koop je de tickets vooraf dan krijg je direct een paar euro korting. Dat geldt voor zowel het attractiepark als het Tikibad.

Je vooraf bedenken op welke datum je naar Duinrell gaat kan je ook nog eens een paar euro schelen. Er zit bijna 5 euro verschil tussen een ticket mét of zonder datum. Als je dan toch al weet wanneer je gaat dan is die Duinrell korting snel verdiend.

Een andere manier om te besparen is door te kiezen voor een beperkt aantal uren in het Tikibad in plaats van onbeperkt. Ga je voor de attracties dan zal je niet onbeperkt gebruik willen maken van het zwembad. Het Tikibad zit standaard bij de tickets inbegrepen, vaak voor een beperkt aantal uren. Dit is voor de meeste bezoekers genoeg. Je kunt ook een ticket nemen zonder Tikibad, ben je weer een stukje goedkoper uit.

Kerstvakantie tip!

Center Parcs Villages Nature Paris naast Disneyland Paris

  • Duurzame huisjes en appartementen
  • Leuke activiteiten en natuurlijk een tropisch zwemparadijs
  • Busverbinding met Disneyland Paris
  • Leerzame workshops zoals brood bakken of chocolade maken

Bekijk prijzen voor dit vakantiepark

Besparen met ING Rentepunten, Airmiles en Kruidvat punten

Hoewel sparen niet zoveel oplevert, krijg je er bij de ING nog iets voor terug: Rentepunten. Dat zijn van die punten die ergens staan en die de meeste mensen nooit gebruiken. Sterker nog, veel weten waarschijnlijk niet eens hoeveel ze er hebben. Zonde, want je kunt er best leuke dingen van doen. Bijvoorbeeld naar Duinrell. Rentepunten kan je inwisselen voor kortingsvouchers. Dat bedrag wordt dan vervolgens in mindering gebracht wanneer je tickets koopt.

Een andere manier om korting te krijgen op Duinrell tickets is met Airmiles. Je kunt een paar honderd Airmiles inwisselen voor €5 tot €10 korting. En een paar duizend voor een ticket zonder bijbetalen. Je Duinrell korting met Airmiles kan dus oplopen tot 100%. Misschien moet ik deze toch weer wat actiever gaan sparen!

Andere punten waar ik eigenlijk ook nooit iets mee doe zijn die van de Kruidvat. Elk bezoek scan ik braaf mijn pasje, maar wat ik er nou eigenlijk mee kan… Nou korting krijgen op pretparken blijkt. Dat wist ik helemaal niet, jij wel? Door 100 punten in te leveren krijg je korting bij bijvoorbeeld Plopsaland of Duinrell. Gebruik ik die punten ook eens!

Naar Duinrell met korting?

Duinrell tickets vanaf €14,95.

Aquapark

In de webwinkels van de Hema en de ANWB kan je pretparktickets met korting kopen. Bij de ANWB hoef je daarvoor niet eens lid te zijn. De kaarten bestel je online en je ontvangt een voucher die je bij de ingang kunt laten scannen. Je bent dus direct klaar voor vertrek!

De beste korting op Duinrell tickets vind je bij Tripper.nl. Hier betaal je slechts €14,95 voor een entreekaartje. Tripper is een ticketwebsite waar je kaartjes kunt kopen voor allerlei attracties. Natuurlijk heb ik het zelf ook geprobeerd en het is mij altijd goed bevallen. Na de aankoop ontvang je een voucher wat meestal meteen je entreeticket is. En je hoeft deze niet te printen, maar kunt de voucher laten zien op je smartphone.

Zijn de tickets met korting niet beschikbaar? Dan loont het vaak om nog even te wachten. Ze zijn meestal op een later tijdstip weer te verkrijgen.

Winacties

De laatste manier om korting te krijgen op Duinrell tickets is door mee te doen met winacties. Dit klinkt als een open deur maar niet geschoten is altijd mis toch? Voor de opening van het zomerseizoen en gedurende de zomer werkt Duinrell samen met bekende merken en influencers.

Vaak in ruil voor publiciteit mogen zij dan wat entreetickets weggeven. Dit doen zij bijvoorbeeld ook via hun eigen sociale kanalen. Het is handig om ze te volgen als je niks wilt missen of om af en toe een blik te werpen op hun tijdlijnen. Je weet nooit wanneer er weer een kortingsactie voorbij komt!

Veelgestelde vragen Duinrell kortingsacties

Naar Duinrell met korting?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven