Menu
Duinrell

Duinrell korting – 4 manieren om minder te betalen voor je tickets!

Er zijn een aantal manieren om op tickets voor Duinrell korting te krijgen. Dat kan door ze bijvoorbeeld vooraf online te kopen. Ze te betalen met punten die je gespaard hebt of door gebruik te maken van een kortingsactie van een supermarkt of andere winkel. Dit zijn 4 manieren waarop je sowieso altijd korting krijgt op de tickets.

Op de website van Duinrell korting krijgen

Zelfs als je nergens anders een kortingsactie kunt vinden loont het altijd om op de website van Duinrell te kijken. Koop je de tickets vooraf dan krijg je direct een paar euro korting. Dat geldt voor zowel het attractiepark als het Tikibad.

Je vooraf bedenken op welke datum je naar Duinrell gaat kan je ook nog eens een paar euro schelen. Er zit bijna 5 euro verschil tussen een ticket mét of zonder datum. Als je dan toch al weet wanneer je gaat dan is die Duinrell korting snel verdiend.

Een andere manier om te besparen is door te kiezen voor een beperkt aantal uren in het Tikibad in plaats van onbeperkt. Ga je voor de attracties dan zal je niet onbeperkt gebruik willen maken van het zwembad. Het Tikibad zit standaard bij de tickets inbegrepen, vaak voor een beperkt aantal uren. Dit is voor de meeste bezoekers genoeg. Je kunt ook een ticket nemen zonder Tikibad, ben je weer een stukje goedkoper uit.

LEES OOK:  De leukste én minder leuke attracties in Duinrell!

Besparen met ING Rentepunten, Airmiles en Kruidvat punten

Hoewel sparen niet zoveel oplevert, krijg je er bij de ING nog iets voor terug: Rentepunten. Dat zijn van die punten die ergens staan en die de meeste mensen nooit gebruiken. Sterker nog, veel weten waarschijnlijk niet eens hoeveel ze er hebben. Zonde, want je kunt er best leuke dingen van doen. Bijvoorbeeld naar Duinrell. Rentepunten kan je inwisselen voor kortingsvouchers. Dat bedrag wordt dan vervolgens in mindering gebracht wanneer je tickets koopt.

Een andere manier om korting te krijgen op Duinrell tickets is met Airmiles. Je kunt een paar honderd Airmiles inwisselen voor €5 tot €10 korting. En een paar duizend voor een ticket zonder bijbetalen. Je Duinrell korting met Airmiles kan dus oplopen tot 100%. Misschien moet ik deze toch weer wat actiever gaan sparen!

Andere punten waar ik eigenlijk ook nooit iets mee doe zijn die van de Kruidvat. Elk bezoek scan ik braaf mijn pasje, maar wat ik er nou eigenlijk mee kan… Nou korting krijgen op pretparken blijkt. Dat wist ik helemaal niet, jij wel? Door 100 punten in te leveren krijg je korting bij bijvoorbeeld Plopsaland of Duinrell. Gebruik ik die punten ook eens!

Tickets met korting bij Hema of ANWB

In de webwinkels van de Hema en de ANWB kan je pretparktickets met korting kopen. Bij de ANWB hoef je daarvoor niet eens lid te zijn. De kaarten bestel je online en je ontvangt een voucher die je bij de ingang kunt laten scannen. Je bent dus direct klaar voor vertrek!

LEES OOK:  Wat voor glijbanen hebben ze in het Tikibad?

Zijn de tickets met korting niet beschikbaar? Dan loont het vaak om nog even te wachten. Ze zijn meestal op een later tijdstip weer te verkrijgen.

Winacties

De laatste manier om korting te krijgen op Duinrell tickets is door mee te doen met winacties. Dit klinkt als een open deur maar niet geschoten is altijd mis toch? Voor de opening van het zomerseizoen en gedurende de zomer werkt Duinrell samen met bekende merken en influencers. Vaak in ruil voor publiciteit mogen zij dan wat entreetickets weggeven. Dit doen zij bijvoorbeeld ook via hun eigen sociale kanalen. Het is handig om ze te volgen als je niks wilt missen of om af en toe een blik te werpen op hun tijdlijnen. Je weet nooit wanneer er weer een kortingsactie voorbij komt!

Meer over Duinrell

HANDIGE TIPS & SITES

  • Disneyland Paris is weer open en heeft nu extra flexibele voorwaarden en extra veel voordeel. Bekijk hier alle voordelen en hoe je kunt boeken
  • De meeste andere pretparken zijn weer open, maar het aantal bezoekers blijft wat achter. Dat kan maar één ding betekenen: korting! Kijk voor je entreekaartjes koopt op Tripper.nl, Vakantieveilingen, de webshop van het AD of Ticketveiling en bespaar gemiddeld €10 op een entreekaartje!
  • Liever last minute naar een leuk vakantiehuisje? (ook in eigen land!) Bij CenterParcs kan je nu heel makkelijk je boeking annuleren. Vind ik zelf een fijne gedachte!

Toerist in eigen land? Boek de leukste rondleidingen en uitjes!

Bianca Over mij

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

Geen reacties

    Reageer

    X