Cars Road Trip in Disneyland Paris review

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Cars Road Trip is de nieuwste attractie in Disneyland Paris. Je vindt deze attractie in het Walt Disney Studios Park. Wanneer je Disneyland Paris eerder hebt bezocht ken je een deel van deze attractie als de (inmiddels gesloten) Studio Tram Tour.

Is Cars Road Trip de moeite waard? Wij testten het uit!

Wat voor attractie is Cars Road Trip?

Cars Road Trip is een rustig ritje in een tram over Route66. Onderweg kom je een aantal figuren tegen uit de Cars films, waaronder Bliksem, Guido en Takel.

Hoogtepunt is Cars-tastrophy Canyon, die je misschien ook kent uit de vorige versie van deze attractie. Hier maak je als bezoeker even deel uit van de film.

Na deze korte scene rijd je weer rustig terug naar het beginstation.

Voor wie is Cars Road Trip?

Cars Road Trip is een leuke attractie voor fans van de Cars films. Zeker de jongere bezoekers.

Heb je niks met Cars dan zal de scene in Cars-tastrophy Canyon voor jou het hoogtepunt van de attractie zijn. Het is een hele rustige attractie met maar weinig entertainment. Dus ga hier alleen in als je even rustig wilt zitten of als je jonge Cars fans hebt.

Is Cars Road Trip de moeite waard?

Als ik heel eerlijk ben, vond ik dit niet de leukste attractie. Er gebeurt onderweg vrij weinig. Wat ik het leukst vond was het hippie T1 busje die je hierboven ziet. Maar behalve dat zullen de meeste volwassenen er niet veel aan vinden.

Het is echt een attractie voor jongere bezoekers die fan zijn van de film. Alleen bezoeken als er een korte rij staat. Toen wij er waren hoefden we alleen maar te wachten op de volgende tram die binnen 1,5 minuut kwam.