Spider-Man attractie in Disneyland Paris: dit wil je weten over Spider-Man W.E.B. adventure

Op 20 juli opent Avengers Campus in Disneyland Paris. Een compleet nieuw gedeelte in het Walt Disney Studios Park met 2 nieuwe attracties en 2 nieuwe restaurants. Voor veel Disneyland Paris en Marvel fans een welkome toevoeging aan het park.

Een van de nieuwigheden is de Spider-Man attractie. Benieuwd wat je van deze attractie kunt verwachten? En nog belangrijker of je hiervoor een bezoekje moet brengen aan Disneyland Paris? Wij zochten het voor je uit!

Wat is de nieuwe Spider-Man attractie in Disneyland Paris?

De nieuwe Spider-Man attractie in Disneyland Paris is een interactieve belevenis waar jij als bezoeker zelf aan de slag zult moeten. Doe je dit niet, dan is de attractie eigenlijk niet zoveel aan.

Het doel is namelijk om zoveel mogelijk spinnen te vangen. Gelukkig niet van die enge die je in huis weleens tegenkomt, maar roodgekleurde robotspinnen. Je vangt deze door zelf met je armen webben te schieten, net als Spider-Man dat doet.

Je doorloopt een aantal velden waar je de spinnen moet vangen. Aan het eind kun je zien hoeveel punten je hebt verzameld en wie de winnaar is. Je strijdt voor de eer en om te winnen van je broer, zus, ouders, of wie dan ook.

Spider-Man W.E.B. Adventure in Disneyland Paris is voor alle leeftijden

Hoewel Disneyland Paris een pretpark is voor jong en oud, zijn sommige attracties minder geschikt voor de allerkleinsten. In de nieuwe Spider-Man attractie in Disneyland Paris kunnen jong en oud de strijd aan gaan tegen de ontsnapte spinnen.

Voor kinderen zal dit ook zeker een hele belevenis zijn. Zie het als een virtueel spel, bijna vergelijkbaar met de twee klassiekers Wii of Kinect, waar je zelf onderdeel van uitmaakt.

Met de Spider-Man W.E.B Adventure merchandise kun je nog meer punten verzamelen

Spider-Man W.E.B. Adventure is de officiële naam van de nieuwe Spider-Man attractie in Disneyland Paris. Bij een nieuwe attractie, en nieuw themagebied, hoort natuurlijk ook veel nieuwe merchandise.

Zo kun je jouw eigen spinrobot meenemen naar huis. Deze kan zelf bewegen en kun je besturen. Leuk dus om iemand mee te laten schrikken.

Ook kun je speciale merchandise kopen waarmee je nog meer punten kunt verzamelen in de attractie. Perfect voor fanatiekelingen die altijd de hoogste score willen halen. Helaas kun je hier thuis verder niet zoveel mee. Dan is een spinrobot (spider-bot) een leuker souvenir.

Is de nieuwe Spider-Man attractie in Disneyland Paris een bezoekje waard?

Ben je nog nooit in Disneyland Paris geweest dan is 2022 sowieso het jaar om te gaan. Disneyland Paris bestaat 30 jaar en dat betekent veel shows, entertainment en dus ook de opening van Avengers Campus met 2 nieuwe attracties.

Die nieuwe attracties samen met het nieuwe themagebied, plus de 30e verjaardag, kan ook een reden zijn om weer eens een bezoek aan het Franse pretpark te brengen. Zeker na de afgelopen 2 jaar hebben we allemaal wel wat magie nodig.

De attractie zelf is zeker een leuke toevoeging aan het Walt Disney Studios Park. Zeker omdat hier, in vergelijking tot het Disneyland Park, minder te doen is. Is Spider-Man W.E.B. Adventure een must-do? Ja, absoluut. Het is een leuke interactieve attractie die zorgt voor een mooie onderlinge strijd. Plus, het is ook nog eens een behoorlijke arm-workout.

Zeker doen!

Spider-Man W.E.B. Adventure opent 20 juli in het Walt Disney Studios Park. Wil je deze attractie zelf ook ervaren?

Kun je niet wachten om deze unieke Spider-Man attractie te ervaren?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven