Aflevering De Simpsons online kijken op Disney Plus?

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Sinds kort staan De Simpsons op Disney Plus. Hierdoor kan je – met de aanbieding onderaan deze pagina – nu de aflevering gratis online kijken!

Voor wie nu denkt De Simpsons en Disney….? Disney is sinds maart 2019 eigenaar van onder andere de bekende familie uit Springfield. Hierna werd er behoorlijk gespeculeerd wat er nou met deze animatieserie ging gebeuren.

En toevallig opende ik vandaag Disney Plus en kreeg ik een aflevering als suggestie.

Dus De Simpsons staan op Disney Plus, maar betekent dat dat je alle afleveringen kunt terugkijken?

Afleveringen, film en collecties

Als je op Disney Plus bent ingelogd kan je zoeken op De Simpsons. Je krijgt dan een overzicht van alles wat er van deze animatieserie te zien is.

Allereerst alle afleveringen van de 30 seizoen. Wil je de serie vanaf het begin bingewatchen dan is dit je kans!

Wil je alleen de highlights zien dan kan je kiezen voor de collecties. Er staan er 4 op:

  • Voorspellencollectie
  • Reizencollectie
  • Rock ’n Rollcollectie
  • Sportcollectie

Voorspellencollectie

Je kent misschien de verhalen waarin een belangrijk nieuwsfeit al eens door De Simpsons was getoond…voordat het gebeurde.

Voorbeeldje! In Bart to the Future is Donald Trump de President. Nou dat kan gebeuren toch, de beste man is al bijna 4 jaar President van Amerika…. Alleen deze aflevering kwam uit in 2000.

Nog zo’n voorbeeld is een aflevering uit 1998 waarin Fox als onderdeel van Disney wordt genoemd. In 2019 was dit een feit.

Alle voorspellingen vind je in dit artikel. De bijbehorende afleveringen vind je in de Voorspellencollectie.

Andere collecties

De 3 andere collecties spreken redelijk voor zich. Dit zijn verzamelingen van afleveringen die over reizen, sport of muziek gaan. Een goede plek om wat klassiekers terug te zien of om aan je Simpsons verslaving te beginnen.

The Simpsons Movie

Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze heb gezien. Het enige dat ik mij nog kan herinneren is “Spider Pig” – het varkentje dat Homer redt van de slacht en op het plafond laat lopen terwijl hij het deuntje van Spider-Man zingt.

In deze film keert de stad Springfield zich tegen Homer. Maar wanneer blijkt dat er een plan bestaat om de gehele stad weg te vagen om er een toeristische attractie van te maken dan is hij de enige die dit kan stoppen. Natuurlijk gebeurt dit op z’n Homer’s met een hoop fouten, dingen die net goed gaan en een redding van de andere kinderen. Kortom, een leuke film om weereens terug te zien. Of te bekijken als je deze nog nooit hebt gezien.

Disney Plus abonnement

Onbeperkt Disney, Marvel en Star Wars Films, plus alle Disney Channel, National Geograpic en nu ook De Simpsons series en afleveringen kijken kost €6,99 per maand op €69,99 per jaar. Je kunt maandelijks opzeggen als je dat wilt maar bent dan wel duurder uit.

Om alle content te kunnen bekijken kan je je hier aanmelden. Binnen een paar minuten kan je dan elke Disney film en serie op je telefoon, tablet of zelfs tv bekijken. Hartstikke handig, zeker voor die dagen dat je binnen moet zitten.