Jumpsquare Arnhem

JumpSquare Arnhem is een indoortrampoline centrum.  Hier vind je tientallen trampolines waar je op kunt springen. Het verbrandt niet alleen energie, het daagt je ook uit om wat tricks te proberen.

Binnen de kortste keren zie je kinderen toch een poging wagen om een salto te doen. En lukt het niet? Dan land je lekker zacht op de trampoline of in de bak met schuim.

Behalve het springen op trampolines kan je hier ook gebruik maken van de diverse hindernissen om je spring-skills te verbeteren. Er is zelfs een ninja hindernisbaan waar je ondanks diverse obstakels zo snel mogelijk de overkant moet bereiken.

Via de website van jumpsquare kan je tickets kopen en reserveren. Woon je in de buurt en zoek je een leuke activiteit voor op een saaie middag op een druilerige dag? Dan kan je de kinderen hier zeker wat energie laten verbranden. Er is zelfs een Jumpfit abonnement voor als je aan de slanke lijn wilt werken.

Tip! Heb je het ook zo koud, maar zet je liever de verwarming niet zo hoog? Kruip dan lekker knus onder deze warmtedeken! Bekijken

Tip! Ook in deze koude maanden krijg je tot wel 70% korting op de leukste (indoor) activiteiten en uitjes! Bekijken

Tip! Zin om er op uit te trekken met dit koude weer? Bezoek een kerstmarkt! Ontdek de leukste kerstreizen