Monkey Town Rijswijk

Monkey Town Rijswijk is een grote indoorspeeltuin in de Plaspoelpolder. Hier kunnen kinderen zich uitleven op de speeltoestellen, glijbanen of tijdens een potje lasergamen. Terwijl de ouders kunnen ontspannen met een drankje en wat lekkers.

De speeltuin bestaat uit een aantal gedeeltes. Zo is er een gedeelte speciaal voor peuters, voor kinderen tot 4 jaar. Hier kunnen zij veilig hun gang gaan zonder in aanraking te komen met de oudere kinderen.

De meeste kinderen zullen te vinden zijn in het grote speelgedeelte met de diverse speeltoestellen, glijbanen, een ballenbak en voetbalcourt. Kinderen mogen zelf bepalen wat ze willen doen. Tien keer van de glijbaan? Geen probleem, gewoon naar boven klauteren en aansluiten in de rij.

Een ander gedeelte is de Glow in de dark jungle. Hierin bevind je je in een jungle tijdens de nacht. Je ontmoet er allerlei wilde dieren en kunt er lasergamen of minigolfen.

In de huidige tijd wordt er gewerkt met tijdvakken van maximaal 3 uur. De tarieven beginnen bij €5,95, maar het is voordeliger om een 10 rittenkaart te nemen. Zo betaal je voor 2 uur evenveel knipjes als voor 1 uur.

Tip! Heb je het ook zo koud, maar zet je liever de verwarming niet zo hoog? Kruip dan lekker knus onder deze warmtedeken! Bekijken

Tip! Ook in deze koude maanden krijg je tot wel 70% korting op de leukste (indoor) activiteiten en uitjes! Bekijken

Tip! Zin om er op uit te trekken met dit koude weer? Bezoek een kerstmarkt! Ontdek de leukste kerstreizen