Menu
Disney Plus / Lifestyle

Frozen 2: de film, review én online kijken!

Nu buiten de meeste dingen gesloten zijn en de kinderen zich thuis toch wel een beetje vervelen, ga je op zoek naar dingen om te doen. Films kijken is dan een leuke activiteit. En zeker Disney Tekenflims! Het zoetsappige van deze films zijn toch wel een enorm contrast met de tijd waarin we nu leven. Daarom koos Disney er ook voor om één van de populairste films uit de afgelopen maanden – Frozen 2 – eerder uit te brengen op Disney Plus. Maar maakt deze film de hoge verwachtingen waar?

Het verhaal

Heb je je altijd afgevraagd hoe Elsa aan die magische krachten kwam? Dan zit je in deze film goed.

Frozen 2 speelt zich 3 jaar na de kroning van Elsa als koningin van Arendelle af. In het begin van de film wordt zij geroepen door een magische kracht die haar al gauw meer verteld over haar verleden. Natuurlijk blijken sommige krachten sterker te zijn dan verwacht en komen de twee zussen al snel in de problemen. Gelukkig komt aan het eind alles weer goed – zoals bij elke Disney film – maar er zijn soms best wat spannende momenten.

Tijdens het verhaal komen natuurlijk ook de geliefde andere hoofdrolspelers voorbij. Anna, Kristoff, Sven, Olaf en de trollen….check! Maar er zijn ook wat nieuwe, mythische figuren. En een enorm schattige salamander Bruni die je gelijk zou willen adopteren als huisdier.

LEES OOK:  Hoe begin je met breien? Dit is mijn ervaring! (Spoiler: het was niet altijd makkelijk)
Bruni Frozen 2 salamander

Wat vond ik van de film?

Frozen 2 is zeker een waardige opvolger van deel 1. Er zit een goed verhaal in, een paar levenslessen maar ook genoeg humor en schattige momenten. Er waren weinig momenten waarop ik mij echt verveelde.

Het enige minpuntje vind ik dat de film wat donkerder is dan de vorige, als je begrijpt wat ik bedoel. Zelf vond ik het verhaal wat zwaarder en sommige momenten behoorlijk triest. Ben je een huiler? Zet dan de zakdoekjes maar klaar!

Kinderen zullen hier waarschijnlijk niet zoveel van meekrijgen. Zij zien Anna, Elsa, en de andere bekende figuren op avontuur gaan. Olaf is natuurlijk weer lekker onnozel en daarbij zijn er nog wat andere figuren toegevoegd om het plaatje compleet te maken. Ze zullen deze film ook vast weer met open mond bekijken.

Grappige Olaf scene en korte trailer

Olaf speelt vanzelfsprekend ook weer een belangrijke rol in deze film. Hij heeft wat grappige scenes waarvan bovenstaande de meest hilarische is. Want wie is nou die Samantha en komen we dat ooit te weten…

Deze film kijken? Meld je dan hier aan voor Disney Plus!

Bekijk ook: Het complete Disney Plus overzicht!

HANDIGE TIPS & SITES

  • Disneyland Paris is weer open en heeft nu extra flexibele voorwaarden en extra veel voordeel. Bekijk hier alle voordelen en hoe je kunt boeken
  • De meeste andere pretparken zijn weer open, maar het aantal bezoekers blijft wat achter. Dat kan maar één ding betekenen: korting! Kijk voor je entreekaartjes koopt op Tripper.nl, Vakantieveilingen, de webshop van het AD of Ticketveiling en bespaar gemiddeld €10 op een entreekaartje!
  • Liever last minute naar een leuk vakantiehuisje? (ook in eigen land!) Bij CenterParcs kan je nu heel makkelijk je boeking annuleren. Vind ik zelf een fijne gedachte!
LEES OOK:  De 12 leukste Disney tekenfilms!

Toerist in eigen land? Boek de leukste rondleidingen en uitjes!

Bianca Over mij

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

X