A. Vogel Tuinen bezoeken/bezienswaardigheden

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Het merk A. Vogel kennen de meesten mensen wel. Maar wist je dat veel van de ingrediënten hier in Nederland worden verbouwd? In de A. Vogel tuinen in ‘t Harde, vlakbij Elburg, kan je de plantjes in het echt bekijken. Handig als je de echinacea bloem een keer in het echt wilt zien.

Maar zelfs als je niet zoveel hebt met de geneeskrachtige werking van planten zijn de A. Vogel tuinen toch zeker een bezoekje waard. Ze liggen namelijk in een prachtig groene omgeving. De tuinen zijn mooi aangelegd en daardoor ook uitermate geschikt voor een bezoekje. Leer meer over de vele planten die er groeien. Ontdek waar ze voor worden gebruikt. Of kijk gewoon rond en geniet van hoe alles groeit en bloeit.

De tuinen maken onderdeel uit van het landgoed Zwaluwenburg. Dat is op zich al een prima plek om te wandelen. Tussen de bomen, over de soms smalle maar goed begaanbare paadjes. Naar Huis Zwaluwenburg, een prachtig gebouw uit de 18e eeuw. Tijdens de wandeling is er genoeg te zien en te ontdekken. Van de geurige en kleurige bloemen, tot de rust en stilte van de natuur.

Heb je na de wandeling nog zin in een leuk uitje? Bezoek dan het naastgelegen plaatsje Elburg. Een pittoresk vissersdorp met een rijke historie. Maar ook met gezellige winkelstraten en veel restaurants en terrassen.