Schaatsbaan Dordrecht

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Na het natuurijs van de afgelopen winter hebben veel mensen de smaak weer te pakken. We willen schaatsen, het liefst buiten, maar nemen ook genoegen met een indoorschaatsbaan.

Schaatsbaan Dordrecht is zo’n plek waar je je even lekker kunt uitleven op de ijzers. Of je nou een beginner bent of op de klapschaats je ronde tijd wilt verbeteren, iedereen kan hier terecht.

Begin je net met schaatsen? Dan kan je het beste oefenen op de IJshockeybaan of de funbaan. Wil je werken aan je techniek, snelheid of gewoon lekker rondjes schaatsen? Dan kan je op de 1e verdieping schaatsen op de hardrijbaan.

Ook in deze tijd is de schaatsbaan in Dordrecht gewoon geopend. Wel geldt er een maximum aantal bezoekers. Kijk op de website voor de laatste informatie.

De schaatsbaan maakt onderdeel uit van een groter sportcentrum. Hier kan je behalve schaatsen ook zwemmen, inclusief aquafit en zwemles, en fitnessen. Kinderen kunnen hun feestje geven op de schaatsbaan, bijvoorbeeld tijdens het discoschaatsen op Frozen Friday, of in het zwembad.

Kijk voor meer informatie, de prijzen en overige informatie op de site van Sportboulevard Dordrecht.