Harry Potter op Netflix en gratis kijken!

door Bianca
Gepubliceerd op: Laatste update:

Buiten is het koud, tijd voor een warme kop thee en een leuke film. Vandaag viel mijn keus op Harry Potter. Echt een lekkere magie film voor op zo’n grijze, kille dag.

Netflix opstarten dan maar. Zoeken, en tot mijn verbazing geen Harry Potter… Hoe kan dat nou weer.

Nou nogmaals zoeken, misschien heb ik het verkeerd gedaan, maar hoe vaak ik ook keek, ik kon Harry Potter op Netflix niet vinden.

Balen, want ik had mij er zo op verheugd.

Hoe kan je Harry Potter wel kijken op Netflix?

Je zult hiervoor een VPN moeten gebruiken. Als je een website of app bezoekt krijgt deze jouw ip-adres door. Hieraan is onder andere jouw locatie verbonden.

In Nederland is Harry Potter niet beschikbaar op Netflix, in Spanje wel. Je moet dus jouw ip-adres veranderen naar eentje in Spanje om de films te kunnen kijken. Dat kan met bijvoorbeeld NordVPN. Bijkomend voordeel is dat je dan beter beschermd bent tegen internetcriminelen die je data willen stelen.

Maar het gebruik van een VPN voor het kijken van Harry Potter films op Netflix heeft ook een nadeel. Het aanbod van Netflix wisselt namelijk regelmatig. Hierdoor kan het gebeuren dat de films er dus weer snel af worden gehaald. Je hebt dus nooit de garantie dat je naar de films kunt blijven kijken.

Er is echter wel een manier om Harry Potter online te kijken, en het is nog gratis ook!

Waar je de films wel kunt zien!

Harry Potter films staan namelijk wel op Amazon Prime Video. Wanneer je regelmatig wat bestelt via Amazon dan kan je het beste een Amazon Prime abonnement nemen. Dan zijn de verzendkosten altijd gratis en krijg je daarnaast toegang tot speciale kortingsacties.

Je kunt Amazon Prime gratis proberen en hebt dan automatisch toegang tot alle Harry Potter films!

Bestel je niks bij Amazon maar wil je wel gratis de Harry Potter films kijken? Dan kan je je via deze link aanmelden. Dan heb je een maand lang onbeperkt toegang tot alle films, series en dus ook de Harry Potter collectie.

Verder werkt Prime video eigenlijk net als Netflix. Je kunt zoeken op een bepaalde film of categorieën bekijken. Als je de film pauzeert kan je later weer vanaf hetzelfde punt verder kijken. Ook als dat een dag of zelfs week later is.

Ondertiteling en de taal van de film kan je ook veranderen waar mogelijk. Eigenlijk net als je gewend bent van Netflix.


Leukste kortingsacties!

Nog meer leuke artikelen

1 reacties

Chiara aug 21, 2021 - 8:04 pm

Dit werkt helaas niet (meer??). Als ik Amazon Prime neem, dan moet je nog betalen per Harry Potter film. Dat is dus 8x 3 euro.

Antwoorden

Laat een reactie achter