Harry Potter op Netflix en gratis kijken!

Buiten is het koud, tijd voor een warme kop thee en een leuke film. Vandaag viel mijn keus op Harry Potter. Echt een lekkere magie film voor op zo’n grijze, kille dag.

Netflix opstarten dan maar. Zoeken, en tot mijn verbazing geen Harry Potter… Hoe kan dat nou weer.

Nou nogmaals zoeken, misschien heb ik het verkeerd gedaan, maar hoe vaak ik ook keek, ik kon Harry Potter op Netflix niet vinden.

Balen, want ik had mij er zo op verheugd.

Hoe kan je Harry Potter wel kijken op Netflix?

Je zult hiervoor een VPN moeten gebruiken. Als je een website of app bezoekt krijgt deze jouw ip-adres door. Hieraan is onder andere jouw locatie verbonden.

In Nederland is Harry Potter niet beschikbaar op Netflix, in Spanje wel. Je moet dus jouw ip-adres veranderen naar eentje in Spanje om de films te kunnen kijken. Dat kan met bijvoorbeeld NordVPN. Bijkomend voordeel is dat je dan beter beschermd bent tegen internetcriminelen die je data willen stelen.

Maar het gebruik van een VPN voor het kijken van Harry Potter films op Netflix heeft ook een nadeel. Het aanbod van Netflix wisselt namelijk regelmatig. Hierdoor kan het gebeuren dat de films er dus weer snel af worden gehaald. Je hebt dus nooit de garantie dat je naar de films kunt blijven kijken.

Er is ook een minder omslachtige manier om Harry Potter online te kijken.

Waar je de films wel kunt zien!

Om de Harry Potter films onbeperkt te kunnen kijken moet je lid worden van de nieuwe streamingdienst HBO Max. Hierop staan alle HP films evenals de Fantastic Beast films en nog veel meer!

Een abonnement op HBO Max kost €5,99 per maand. Op dit moment betaal je tijdelijk slechts €2,99. Dit is een tijdelijke aanbieding dus wees er snel bij!

1 gedachte over “Harry Potter op Netflix en gratis kijken!”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven