Deadpool 1 & 2: waar gratis online kijken?

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

De film Deadpool ken je misschien van de tv. Vaak laten ze daar een paar stukjes van de film zien tijdens de reclame. Of misschien heb je de film al eens gezien en wil je Deadpool nu online kijken. Het liefst gratis, maar op een legale manier natuurlijk.

Waar kan je Deadpool 1 en 2 online kijken?

Zoals je weet zijn er online meerdere plekken waar je deze film kunt bekijken. Op Netflix staan de beide Deadpool films helaas niet. Op de streamingdiensten Prime Video, Rakuten TV en Pathé Thuis zijn de films te huur. Je betaalt dan een paar euro om de film binnen een bepaalde tijd te bekijken. Net als vroeger, toen er nog videotheken waren.

Er is echter een streamingdienst waarbij de films inbegrepen zitten in je abonnement. En het is niet direct de plek waar je ze zou verwachten, of eigenlijk toch wel.

Gratis Deadpool kijken

Je vindt Deadpool 1 en 2 bij Disney+. Voor wie de films kent, dat is best volwassen content voor een kinderstreamingsdienst.

Dat klopt, maar Deadpool is onderdeel van Marvel, wat een aantal jaren geleden gekocht is door Disney. Dus ook antiheld Deadpool is dus eigenlijk een Disney prins.

De beide films maken onderdeel uit van je Disney Plus abonnement. Deze kost – sinds de toevoeging van de Star content – €8,99 per maand of €89,99 per jaar. Met dit abonnement kan je dus onbeperkt kijken naar Marvel, Disney en Star Wars films. Maar ook allerlei series waaronder Modern Family en Family Guy. Zelfs de klassieker Scrubs staat erop.

Een abonnement op Disney Plus is dus de enige manier om de Deadpool films gratis te kijken.

Deadpool films niet kunnen vinden op Disney+

Dat probleem had ik inderdaad ook. Terwijl ik toch zeker wist dat ze erop stonden. Maar wat blijkt? Mijn account stond ingesteld op 14 jaar. Dat betekent dat ik “te jong” was voor deze films en ze dus niet werden weergegeven.

Om dit ongedaan te maken ga je naar de profielen, dan bewerken en instellingen. Hier moet je de leeftijdsclassificatie veranderen naar “18 en onder” dan kan je alle films bekijken. Veranderen kan alleen als je het wachtwoord hebt van het account.

Zijn de films de moeite waard?

Heb je de Deadpool films nog nooit gezien? Dan vraag je je misschien af of het wel de moeite waard is. Je moet er immers toch een abonnement voor afsluiten of de films huren.

Het ligt aan je smaak, maar ik heb echt heel hard gelachen om het eerste deel. Deadpool 2 vond ik een stuk minder grappig. Er zitten zoveel flauwe grappen in en Deadpool is zo’n antiheld dat je vaak niet kan stoppen met lachen. Sommige situaties zijn herkenbaar, terwijl andere momenten juist weer over-de-top zijn. Kortom, deel 1 zeker kijken.

Neem nu een Disney Plus abonnement