Home Blog Tips voor goedkope EuroDisney tickets!

Tips voor goedkope EuroDisney tickets!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

EuroDisney tickets zijn niet goedkoop. Voor een volwassene betaal je al snel €80 per dag en dat is slechts voor één pretpark. Wil je ook naar het andere park dan kost het nog eens €20 extra. Met zulke prijzen begrijp ik heel goed dat je dan opzoek gaat naar de goedkoopste opties. Daarom heb ik hieronder een aantal tips voor je om te besparen op de kaartjes.

Houdt de EuroDisney tickets aanbiedingen in de gaten!

EuroDisney – of Disneyland Paris zoals het tegenwoordig heet – heeft regelmatig ticketaanbiedingen. Meestal krijg je dan de tickets voor volwassenenen voor de kinderprijs. Daarmee bespaar je al snel een paar tientjes per persoon. Ga je met veel volwassenen dan loopt je korting dus al snel op!

Bestel nu je tickets voor de kinderprijs!

Ga in het laagseizoen

Dit is natuurlijk een open deur maar het kan al snel €20 per ticket schelen. Disneyland Paris heeft net als veel andere pretparken variabele prijzen. Dat betekent dat op rustigere dagen tickets goedkoper zijn dan op drukke dagen. Op de website van Disneyland Paris staat een tabel met hoog- en laagseizoen dagen. Met daarbij ook de bijbehorende ticketprijzen. Zo zie je precies op welke dagen je een stuk goedkoper uit bent.

Meerdere dagen is goedkoper

EuroDisney tickets worden goedkoper naarmate je langer blijft. Voor 2 dagen betaal je het normale bedrag per dag. Vanaf 3 dagen krijg je €15 per dag korting op de ticketprijs. Blijf je langer dan krijg je bijna €25 per dag korting op je entreetickets.

Het nadeel hiervan is wel dat je langer in de parken bent en dus waarschijnlijk het geld dat je bespaart alweer zult uitgeven.

Marktplaats en onafhankelijke ticketwebsites

Bij deze tip heb je natuurlijk wel wat gezond verstand nodig. Je kunt namelijk aan gebruikte tickets niet zien dat ze niet meer geldig zijn. En dat is vervelend als je ze koopt via bijvoorbeeld Marktplaats. Dan moet je echt uitgaan van het goede in de mens en vertrouwen op degene die je tegenover je hebt.

Zelf durf ik dit eigenlijk nooit maar mocht je hier handiger in zijn dan ik, dan kan je het zeker proberen.

Een andere manier om goedkoper tickets te kopen is via onafhankelijke ticketwebsites. Zelf kijk ik bijvoorbeeld ook altijd bij FNAC. Dit is een Belgisch bedrijf die soms Disney tickets in de aanbieding heeft. Daarnaast zijn er ook veel kleinere ticketsites waarbij eigenlijk ook hetzelfde geldt als Marktplaats. Gebruik je gezond verstand en controleer altijd of de verkopende partij te vertrouwen is.

Tenslotte, Disneyland Paris heet al heel wat jaren geen EuroDisney meer. Het kan dus zomaar zijn dat als je op Disneyland Paris tickets zoekt in Google je hele andere resultaten krijgt. Je weet nooit hoeveel je daarmee kunt besparen!