Disney Village

Na sluitingstijd is er in Disneyland Paris nog genoeg te doen. In Disney Village kan je je ook ’s avonds prima vermaken in de vele restaurants, winkels en bars. Hier vind je ook de gigantische World of Disney Store, een winkel vol met leuke Disney souvenirs en speelgoed.

Buffalo Bill’s Wild West Show

Voor wie graag wat spektakel wil tijdens het eten is er de Buffalo Bill’s Wild West show. In deze voorstelling nemen de cowboys het op tegen de Indianen én tegen elkaar. Tijdens de show krijg je een tex mex maaltijd. (vlees van de bbq, chili con carne, etc.) En de cowboyhoed mag je na afloop mee naar huis nemen.

Annette’s diner

Advertentie

Annette’s diner is een fastfoodrestaurant,geheel in jaren ´50 stijl. Dit betekent dat de rock n roll muziek uit de jukebox komt terwijl de serveersters op rolschaatsen voorbij komen.

Het menu bestaat uit: hamburgers, hotdogs, frietjes en milkshakes.

Café Mickey

Eet je liever samen met Disney figuren? Dan kan je de hele dag door terecht in Cafe Mickey. Dit is een van de drukst bezochte restaurants in Disney Village. En dat is niet zo vreemd. Disney figuren komen hier namelijk aan tafel en nemen alle tijd voor een foto en een handtekening.

Rainforest Cafe

Tenslotte is een etentje in het Rainforest Café ook een echte aanrader. Dit is een thema restaurant, gebouwd als een jungle met bewegende dieren. Ook vind je hier een groot aquarium met tropische vissen.

Andere restaurants

Daarnaast zijn er nog veel meer restaurants, waaronder Planet Hollywood waar je allerlei attributen uit de bekende films kunt zien.  In King Ludwig Castle is het altijd Oktoberfeest. Schuif na een lange dag in de parken aan voor een stevige Duitse maaltijd en een goed glas bier. Het steakhouse is perfect voor de vleesliefhebber. En in Billy Bob’s Country Western Saloon geniet je tijdens de maaltijd van live muziek.

Disneyland Paris Aanbiedingen

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Inclusief eten en drinken

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 20% korting
op Hotel en Entree

 t/m 6 november 2018

183 p.p.

13 juni 2018

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 25% korting
op Hotel en Entree

 vanaf 7 november 2018

169 p.p.

1 oktober 2018

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here