Home Tickets met korting Museon korting: waar vind je de goedkoopste tickets?

Museon korting: waar vind je de goedkoopste tickets?

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Het Museon is een museum in Den Haag. Je vindt het net buiten het centrum aan de Stadhouderslaan. Goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Ga je binnenkort naar dit museum? Dan loont het om naar Museon korting en aanbiedingen te zoeken. Die zijn er namelijk bijna altijd te vinden!

Zoals je weet gaan wij elke week op zoek naar de beste kortingsacties voor museums, pretparken, dierentuinen en andere uitjes. En vandaag gaan we op zoek naar korting op het Museon.

Dat zijn natuurlijk al hele goede Museon kortingsacties, maar zijn er nog meer aanbiedingen te vinden?

Museon korting via de eigen website

Waar ik altijd kijk voor korting is op de website van de aanbieder, dus in dit geval museon.nl. Veel uitjes bieden namelijk een korting als je vooraf je kaartjes online koopt.

Helaas is dit bij het Museon niet het geval. Op het moment van schrijven betaal je via de Museon website dezelfde prijs als aan de kassa. Dat is jammer.

Wel moet je op dit moment een tijdslot reserveren, ook als je tickets met korting koopt via andere aanbieders.

Ticketwebsites met Museon korting

Wanneer ik een uitje kies kijk is altijd op de bekende ticketwebsites:

De beste plek om te kijken voor een goede Museon korting is Tripper.nl. Zij hebben een actie waarbij je maar €7,50 betaalt voor een kaartje. Normaal kost een Museon ticket €14,50. Dat is een mooie korting! Zeker als je met het gezin gaat.

Maar houd ook zeker de andere ticketwebsites in de gaten, want er zijn regelmatig nieuwe aanbiedingen. En wie weet zit het Museon daar ook tussen!

Bieden op Museon korting

Heb je wat tijd om een nog hogere korting te kunnen krijgen? Dan zou ik proberen te bieden voor de hoogst mogelijke Museon korting.

Hoe werkt dat?

Er zijn twee websites waarop je kunt bieden op korting op uitjes. De eerste is Vakantieveilingen, de andere Ticketveiling.nl. Om te kijken hoeveel je kunt besparen heb ik een aantal veilingen gevolgd op Ticketveiling.

Hier vind je veilingen voor het Museon. Ze beginnen bij €1 en je biedt dan op 2 tickets. Bij de aanbiedingen hierboven koop je kaartjes voor €7,50 per persoon. Als je meebiedt met een veiling, zorg dan dat je maximaal €10 biedt. Waarom? Omdat je ook nog €5 veilingkosten betaalt. Dan kom je uit op €15, hetzelfde als je bij Tripper betaalt voor 2 tickets.

Dus het kan zeker goedkoper zijn om door te bieden een leuke korting op Museon kaartjes te krijgen, maar wees wel slim en ga niet over je maximum heen, anders ben je nog steeds duurder uit.

Sparen voor Museon korting

Er zijn nog twee plekken waar ik altijd kijk als ik op zoek ga naar korting op een uitje. We hebben al een mooie Museon korting gevonden, maar kan het nog lager?

Op dit moment niet. Je kunt meestal wel een goede korting vinden bij spaaracties van de bekende supermarkten, ING Rentepunten of Airmiles. Maar helaas zijn die er op dit moment niet.

Nou kan alles natuurlijk veranderen dus kijk zeker voor het bestellen van jouw Museon tickets of je ze niet goedkoper kunt krijgen via een spaaractie. En houd ook zeker deze pagina in de gaten, zodra we een goede kortingsactie spotten zetten we deze er meteen op!

Overige Museon kortingsacties

Zijn er nog andere Museon kortingsacties te vinden? Nee, helaas niet. We hebben gezocht bij onder andere de bekende loterijen en de ANWB, die doorgaans goede kortingsacties heeft. Maar helaas is er weinig Museon korting te vinden buiten de ticketwebsites.

Over het Museon

Het Museon is een wetenschapsmuseum dat zich vooral richt op jonge bezoekers. Niet kinderachtig, maar lekker overal aankomen en leren door te doen en te bekijken.

In het Museon zijn er wisselende tentoonstellingen, zoals op dit moment over muziek. Ook bij de tentoonstellingen kunnen kinderen zelf aan de slag door te dansen en te drummen. Kortom, een ideaal uitje voor het hele gezin.

Copyright afbeeldingen: Museon

Dagje uit met korting?