Home Tickets met korting Naar GaiaZoo met korting: waar vind je de beste kortingsacties?

Naar GaiaZoo met korting: waar vind je de beste kortingsacties?

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

GaiaZoo is een geliefd dierenpark. Niet alleen vanwege de vele dieren, maar juist ook door de omgeving waarin het ligt. Heel anders dan bijvoorbeeld een stadsdierentuin die vaak wat killer en minder mooi aangekleed zijn. Loop je door GaiaZoo dan geniet je van de prachtige omgeving en het vele groen.

Net als veel andere uitjes is er altijd wel GaiaZoo korting te vinden. Kijk dus voor je tickets boekt even op deze pagina om te zien of je ze ergens goedkoper kunt vinden. Meestal kun je dan enkele euro’s besparen. Die je dan weer kunt gebruiken voor wat lekkers, souvenirs of voor een volgend uitje.

Voor dit artikel ben ik op zoek gegaan naar de beste GaiaZoo kortingsacties. Dat scheelt jou weer zoeken. Laten we beginnen op de website van GaiaZoo zelf.

GaiaZoo korting op eigen website

Net als veel uitjes werkt GaiaZoo met variabele prijzen. Dit betekent dat je duurder uit bent tijdens het hoogseizoen, op drukke dagen en als je de tickets vlak voor je bezoek koopt.

Ga je tijdens de wintermaanden dan bespaar je al €2 op een entreekaartje. Dit is per persoon en deze korting geldt ook in het weekend en tijdens schoolvakanties. Boek je de kaartjes dan ook nog eens via de GaiaZoo website? Dan krijg je nog eens €3 extra korting. In totaal dus €5 korting op de reguliere prijs.

Als er echt geen andere kortingsacties voor GaiaZoo zijn dan loont het dus om de kaartjes online te kopen via gaiazoo.nl.

Naar GaiaZoo met korting?

GaiaZoo korting via ticketwebsites

Een andere manier om korting te krijgen op GaiaZoo tickets is via ticketwebsites. De meest bekende zijn:

Op deze websites koop je kaartjes voor uitjes met korting. Op dierentuinen bijvoorbeeld maar ook pretparken, museums en andere uitjes.

Bij Tripper krijg je momenteel 22% korting op een GaiaZoo kaartje. Je koopt de tickets dan direct via deze website en hoeft dan alleen nog je bezoek te reserveren. Wij hebben ook meerdere tickets via Tripper besteld en dat is erg goed bevallen.

Houd bovenstaande websites goed in de gaten voor GaiaZoo korting, want de acties wisselen vaak. En is er even geen kortingsactie beschikbaar? Dan kun je altijd nog kaartjes met korting kopen via de GaiaZoo website!

Bieden op GaiaZoo tickets met korting

Een andere manier om korting te krijgen op dierentuintickets is om op kaartjes te bieden. Dat kan via veilingwebsites als Vakantieveilingen en Ticketveiling. Hier starten steeds nieuwe veilingen op entreekaartjes voor allerlei uitjes.

Momenteel hebben zij helaas geen veilingen voor GaiaZoo, maar dat kan in de toekomst altijd veranderen. Plus misschien vind je er wel kaartjes voor een andere dierentuin met korting.

Sparen voor GaiaZoo korting en overige acties

De laatste manier om korting te krijgen op GaiaZoo kaartjes is door ervoor te sparen of door ergens lid van te zijn.

Sparen voor GaiaZoo korting doe je bijvoorbeeld bij de Jumbo supermarkten. Met de Dagjeuit acties kun je tot wel 49% besparen op een entreekaartje en het enige dat je daarvoor hoeft te doen is je boodschappen.

Een keer per jaar heeft de Albert Heijn een actie waarbij je kunt sparen voor een tweede kaartje gratis. Hoewel deze actie voor veel dierentuinen geldt zit GaiaZoo daar helaas niet tussen.

Verder zijn er op dit moment weinig andere acties voor GaiaZoo beschikbaar. In het verleden kon je deze kaartje onder andere met korting krijgen bij de Lidl, Kruidvat en Jan Linders. Plus sparen voor korting via het Campina Eurosparen programma of de ING-rentepunten.

Houd deze aanbieders toch in de gaten voor GaiaZoo korting, want wie weet komen de acties weer terug.

Tenslotte kun je nog korting op een bezoek aan GaiaZoo krijgen als je lid bent van de ANWB of als je meespeelt met de Postcodeloterij.

Zo zie je maar, er zijn genoeg plekken om GaiaZoo korting te vinden. De reguliere ticketprijs betalen is bijna nooit nodig. Heel veel plezier!

Naar GaiaZoo met korting?