Home Disneyland ParisLaatste nieuws, tips en inspiratie Zorg dat je de grote finale van de 30e verjaardag van Disneyland Paris niet mist!

Zorg dat je de grote finale van de 30e verjaardag van Disneyland Paris niet mist!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

De viering van de 30e verjaardag van Disneyland Paris is dit jaar nog spectaculairder. Met uniek entertainment, Disney figuren in de mooiste outfits, veel souvenirs en zelfs een gloednieuwe avondshow met 200 drones!

Heb je deze feestelijkheden gemist? Geen probleem! Want het feest gaat nog even verder. Tot 30 september 2023 is er de grote finale van de 30e verjaardag van Disneyland Paris met nog veel meer verrassingen. Laten we snel kijken wat er dit jaar te beleven is!

Meer drones en een oude bekende!

Een van de meest adembenemende shows in Disneyland Paris is Disney D-Light. Deze show vindt elke avond plaats in het Disneyland Park, vlak voor sluitingstijd. Tijdens deze show verlichten 200 drones de hemel rond het kasteel. Deze show is exclusief voor de 30e verjaardag en alleen nog t/m september in Disneyland Paris te zien.

Maar Disneyland Paris heeft besloten om er nog een schepje bovenop te doen, want t/m 8 mei 2023 kun je in het Walt Disney Studios Park de show Avengers: Power The Night zien. Deze show heeft 500 drones die samen de spannende verhalen van de Marvel superhelden vertellen. Mis deze show zeker niet, het is een waar spektakel!

En misschien wel het mooiste cadeau voor Disneyland Paris fans is dat de avondshow Disney Dreams! weer terugkomt. Deze vervangt vanaf 12 april de huidige avondshow Disney Illuminations.

Heropening van It’s a Small World

Vertrek vanaf deze lente weer op een vrolijke reis rond de wereld in een van de meest geliefde attracties van Disneyland Paris. Want dan opent It’s a Small World na een grondige renovatie weer de deuren voor het publiek.

Wel een kleine waarschuwing vooraf: het liedje blijft de rest van de dag in je hoofd zitten!

Goed nieuws voor Pixar fans!

Ben jij ook zo gek op de figuren uit de Pixar films en hun hartverwarmende verhalen? Dan hebben we goed nieuws! Want vanaf deze zomer is er een nieuwe show in Disneyland Paris genaamd Pixar: We Belong Together.

Net als de andere shows zal ook dit weer een waar spektakel worden met veel muziek, speciale effecten en natuurlijk de figuren uit de films. De show zal te zien zijn in het Studio Theater in het Walt Disney Studios Park.

En er is nog veel wat je niet wilt missen

Mickey en Minnie in hun feestelijke outfits
  • De Dream… and Shine Brighter! Parade met kleurrijke praalwagens, Disney figuren en het vrolijke verjaardagslied die je nog dagen zult zingen
  • Gardens of Wonder, bewegende beelden van Disney figuren in de tuinen voor het kasteel
  • Snacks, drankjes en merchandise speciaal voor de 30e verjaardag
  • En Disney figuren in hun feestelijke outfits

Boek je verblijf tijdens de Grote Finale van onze 30e verjaardag, en profiteer van onze flexibele voorwaarden. Je kunt jouw boeking tot 7 dagen voor aankomst gratis wijzigen of annuleren(1), in flexibele termijnen betalen en momenteel betaal je geen boekingskosten, dit is het ideale moment om te boeken!

Bekijk hier de prijzen voor een verblijf inclusief tickets

(1) Volledige terugbetaling is tot 7 dagen voor aankomst mogelijk, exclusief verzekeringen indien van toepassing. Je kunt wijzigen tegen het actuele beschikbare tarief.