Home Disneyland ParisLaatste nieuws, tips en inspiratie Shopdisney, waar je Disneyland Paris souvenirs kunt bestellen

Shopdisney, waar je Disneyland Paris souvenirs kunt bestellen

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

We kennen het allemaal, je bent in Disneyland Paris en twijfelt al dagenlang over dat ene souvenir. Dat kan een snowglobe, pin, t-shirt of trui zijn. En hoe leuk je hem ook vindt, uiteindelijk neem je hem niet mee naar huis. Maar op de weg terug krijg je al spijt. “Had ik maar….”. Dan zit er natuurlijk niks anders op dan weer terug te gaan naar Disneyland Paris. Gelukkig is er ook een goedkopere en iets praktischere manier om alsnog je souvenir thuis te krijgen, namelijk ShopDisney. Dit is een webshop van Disney zelf – vroeger heette het DisneyStore – waar je allerlei leuke Disney spullen kunt kopen. Van speelgoed tot kleding, servies tot pins. Als het van Disney is verkopen ze het daar.

ShopDisney heeft ook een Parks sectie waar je souvenirs uit Disneyland Paris kunt kopen. Ze verkopen niet alles wat er in de Parken te koop is, maar ze hebben een selectie van de populairste spullen zoals handtekeningenboekjes, kleding, pluchebeesten en speelgoed. Als je souvenir hier niet tussen zit, zit er niks anders op dan alsnog terug te gaan naar Disneyland Paris. Geen straf, maar wel een prijzige aangelegenheid.

Collectie ShopDisney augustus 2019

Natuurlijk heb ik voor jullie ook een kijkje genomen op de website van Shopdisney. Onderzoek doen hoort nou eenmaal bij het schrijven van een blog. Zeker als het gaat om winkelen dan doe ik dat vanzelfsprekend graag. 😉

Disney Parks collectie

In het Park Shop gedeelte verkoopt ShopDisney originele spullen uit Disneyland Paris. Geen tweedehands of namaak, deze webwinkel is namelijk van Disney zelf. Hoewel ze niet alles hebben dat ze in Disneyland Paris verkopen, zijn populaire items vaak wel te koop. Hieronder een paar voorbeelden van wat er te koop is!

Sweater 44,99 pond
Haunted Mansion Ornament 15 pond
Mrs. Potts en Chip Figurine 14,99 pond
Kasteel Speelset 99,99 pond

De Parks Shop op Shopdisney.co.uk verkoopt ook allerlei spulletjes die je voordat je vertrekt in huis kunt halen. Dan heb je alvast voorpret, maar je kunt het ook gebruiken om iemand te verrassen met een bezoek aan Disneyland Paris. Koop bijvoorbeeld deze handtekeningenboekjes en pak ze in voor de kinderen. Hiermee kunnen ze zodra ze in Disneyland Paris aankomen aan de slag om handtekeningen te verzamelen van al hun favoriete figuren.

Handtekeningenboekjes 9,99 pond

Wil je een vriendin of partner verrassen? Koop dan alvast de bekende Minnie oren. Het lijkt misschien gek maar heel veel mensen dragen deze in de Disney Parken. Ook op Instagram zie je deze veelvuldig voorbij komen. De Minnie oren hieronder hebben iets speciaals. Je kunt de strik eraf halen en wisselen voor een andere. Deze strikken zijn los te koop in Disneyland Paris en online. Ben je creatief? Dan kan je de strik natuurlijk ook zelf maken.

Minnie oren 21,99 pond

Kortom, ze hebben genoeg leuke spullen te koop op ShopDisney.co.uk. De prijzen zijn iets hoger dan in de Disney Parken en per bestelling betaal je 6 Pond verzendkosten. De spullen heb je dan gemiddeld binnen een week in huis.

Let er wel op dat wanneer de Brexit een feit is, we waarschijnlijk invoerrechten moeten gaan betalen voor spullen uit de UK. Tot die tijd kan je dus nog even naar hartenlust shoppen!

Wat vind jij het leukst van alle spullen op ShopDisney? Deel je mening hieronder!