Disneyland Hotel in Disneyland Paris

Home Disneyland Paris Disneyland Hotel in Disneyland Paris

Het Disneyland Hotel in Disneyland Paris is het meest luxe hotel van het resort. Niet alleen vanwege de grote kamers en de magische uitstraling, maar ook vanwege de locatie.

Dit hotel ligt namelijk direct naast het Disneyland Park. Dat betekent dat je binnen 5 minuten van je kamer naar de entree van beide Disney Parken wandelt.

En dit hotel wordt momenteel geheel gerenoveerd. Dus wanneer dit hotel weer open gaat slaap je hier in een echt koninklijke omgeving. Zoals past bij Disney Prinsen en Prinsessen.

Voordelen van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris

Het allergrootste voordeel van dit hotel is toch wel de locatie. Aan het eind van de dag ben je razendsnel terug op je kamer. En dat is heel fijn!

Maar wat ook heel bijzonder is, is dat sommige kamers uitzicht hebben over het Disneyland Park. Hoe magisch is het om ’s ochtends je gordijnen open te doen en het kasteel te bewonderen. Voor kinderen en Disney fans prachtig!

Een ander voordeel is dat je in het Disneyland Hotel compleet in de watten gelegd wordt. Dit is het enige 5-sterrenhotel in Disneyland Paris. Natuurlijk met spa en zwembad. Dus je keert helemaal ontspannen weer terug naar huis.

Disneyland Hotel kamers en faciliteiten

Nieuwe kamers in het Disneyland Hotel – Bron: Disneyland Paris

Het Disneyland Hotel heeft verschillende soorten kamers. Je kunt het hotel misschien nog het beste vergelijken met een hondenbot. In het midden vind je de luxe kamers en suites, waarvan een groot deel uitzicht heeft over het Disneyland Park. Deze kamers bevinden zich in de Castle Club.

De uiteinden van het bot, de vleugels van het hotel, bieden plaats aan de gewone hotelkamers. Deze zijn iets minder luxe dan de Castle Club, maar nog steeds heel ruim en netjes ingericht.

Faciliteiten in dit hotel zijn er genoeg. Denk aan een zwembad, spa, winkel, meerdere restaurants en een bar.

Disneyland Hotel boeken

Het Disneyland Hotel boeken kun je het beste doen via de officiële website van Disneyland Paris. Hier vind je niet alleen de beste prijzen, ze hebben ook een tabel waarmee je heel eenvoudig prijzen kunt vergelijken. Soms kun je alleen al honderden euro’s besparen door een weekje later te gaan.

Boek je een Disneyland Paris verblijf dan zitten je tickets al bij het bedrag inbegrepen. Ontbijt en andere maaltijden kun je dan bijboeken.

Veelgestelde vragen Disneyland Hotel

Zie jij jezelf wel slapen in het Disneyland Hotel in Disneyland Paris?

Disneyland Paris aanbieding! Boek nu een verblijf van 3 dagen vanaf €175 per persoon incl. ontbijt, Disney Hotel en tickets! Bekijken

Tip! Dankzij de Disneyland Paris prijskalender kun je zelf de prijs van jouw verblijf bepalen. Benieuwd hoe het werkt? Probeer het hier

Onderwerp Disneyland Paris