Home Blog Waar kan je Car S.O.S. afleveringen terugkijken?

Waar kan je Car S.O.S. afleveringen terugkijken?

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Als je al vaker op mijn site bent geweest weet je dat ik naast een Disney en een gadgets-fan, ook een autoliefhebber ben. Eén van mijn favoriete shows is Car S.O.S. waarin Tim en Fuzz, en hun team, een auto opknappen van iemand die ernstig ziek is of dat is geweest. Vaak staan deze auto’s al jaren in een garage en soms is er niet veel meer van over, maar ze weten ze toch altijd weer om te toveren tot rijdende exemplaren.

Een mooi programma waarin het behalve de auto’s ook draait om de techniek, plus het vaak emotionele verhaal. Het komt dan ook zelden voor dat ik geen tranen in mijn ogen heb tijdens de onthulling.

Helaas miste ik nog weleens afleveringen en kon ik ze nergens terugvinden. Althans, legaal dan, en in al dat downloadgedoe heb ik geen zin. Maar tegenwoordig is er een plek waar je Car S.O.S. afleveringen terug kan kijken.

De afleveringen van Car S.O.S. kijk je terug op…

Het is waarschijnlijk niet de eerste plek waar je zou zoeken, maar de afleveringen van Car S.O.S. staan op Disney+. Dit is het streamingkanaal van Disney. Wat doet deze serie daartussen, denk je nu misschien. Toch is het best logisch, want de Walt Disney Company is voor 73% eigenaar van National Geographic, de zender waar je Tim en Fuzz aan het werk kunt zien.

Vrijwel alle seizoenen en de daarbij horende afleveringen staan op Disney+. Van de allereerste aflevering met de Cosworth t/m seizoen 6 uit 2018 met daarin de Lancia Delta van Gary die helaas overleed voordat zijn auto klaar was. Misschien wel één van de meest emotionele afleveringen, met daarin een prachtauto natuurlijk.

Hoe kan je Disney Plus kijken?

Disney+ is een streamingdienst die te vergelijken is met Netflix. Je kunt de afleveringen bekijken op je tv, tablet, telefoon, laptop, etc. Zolang er maar een app voor is of je een browser met internetverbinding kunt gebruiken.

Wanneer je de app download of naar de website van Disney Plus gaat dan wordt er gevraagd om in te loggen. Heb je nog geen abonnement? Dan kan je hier lid worden.

Je betaalt dan per maand €8,99 of €89,99 per jaar om onbeperkt te kunnen kijken naar Car S.O.S., maar ook andere National Geographic shows waaronder Dr. Pol. Plus natuurlijk Disney films, series, Star Wars, Marvel, Family Guy, Scrubs, Modern Family en meer.