Spa Francorchamps: waar ligt het en hoe kom je er?

Home Dagje wegBezienswaardigheden Spa Francorchamps: waar ligt het en hoe kom je er?

Spa Francorchamps is een circuit in België. Vanaf Nederland is het gemiddeld zo’n uur rijden. Dit circuit staat het meest bekend om de jaarlijkse Formule 1 race, maar dit is slechts één van de vele races die hier gedurende het seizoen worden gereden.

Een ander populair spektakel is de 24 uur van Spa die aan het begin van het seizoen wordt verreden. Ook een ware happening die vaak minder druk is dan de 24 uur van het Franse Le Mans.

Ga je tijdens een groot evenement dan volg je de verschillende borden naar de parkeerterrein. Daarna vervolg je je weg naar het circuit.

Wanneer je op een dag gaat dat er geen groot evenement is betekent dat niet dat er niks te zien is. Er wordt namelijk in de dagen ervoor fanatiek getraind. Op die dagen kan je het circuit gratis bezoeken. De makkelijkste manier om er te komen is om de auto te parkeren bij Camping Les Combes. Hier kan je het via meerdere routes vlak langs het circuit lopen. Een leuke manier om (gratis) toch race-auto’s in actie te zien.


Tip! Heb je het ook zo koud, maar zet je liever de verwarming niet zo hoog? Kruip dan lekker knus onder deze warmtedeken! Bekijken

Tip! Ook in deze koude maanden krijg je tot wel 70% korting op de leukste (indoor) activiteiten en uitjes! Bekijken

Tip! Zin om er op uit te trekken met dit koude weer? Bezoek een kerstmarkt! Ontdek de leukste kerstreizen