Home Blog Leukste plekken om te overnachten bij Phantasialand

Leukste plekken om te overnachten bij Phantasialand

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Als je net als ik in het westen van het land woont zou ik niet snel Phantasialand boeken zonder overnachting. Wij hebben namelijk weleens een dagtocht gedaan en zijn toen in totaal bijna 7 uur onderweg geweest. Die tijd had ik liever in het park doorgebracht of in het zwembad. Overnachten bij Phantasialand is voor mij dus een must.

Gelukkig zijn er in de buurt genoeg accommodaties om uit te kiezen. Van hotels tot vakantieparken. Wil je slapen bij Phantasialand? Dan zijn dit je mogelijkheden!

Overnachten in Phantasialand

Het is mogelijk om in – of net naast – Phantasialand te overnachten. Dat doe je in een van de drie Phantasialand Hotels: Hotel Ling Bao, Hotel Matamba of Hotel Charles Lindbergh.

Deze hotels maken onderdeel uit van het pretpark. Dat betekent dat je binnen een paar minuten lopen al terug bent op je kamer. En dat is best fijn!

De Phantasialand Hotels op een rij:

  • Hotel Ling Bao is een 4-sterrenhotel in Chinese stijl.
  • Hotel Matamba is een 3-sterren superieur hotel in Afrikaanse stijl.
  • Hotel Charles Lindbergh is een hotelervaring inclusief diner

Elk hotel ligt vlakbij het pretpark, heeft gratis parkeren en ook ontbijt zit bij je verblijf inbegrepen. Het enige waar je op moet letten is dat de entreekaartjes er niet altijd bij zitten. Boek hiervoor een arrangement, dan weet je dat je ter plaatse niet meer in de rij bij de kassa hoeft aan te sluiten.

Hotel Charles Lindbergh is meer een ervaring dan een hotel. Je wordt hier helemaal in het thema ondergedompeld. Je slaapt in 2-persoonscabines, zoals piloten dat vroeger deden. Ook zit er een speciaal diner inbegrepen bij je verblijf.

Vanwege de unieke ervaring in Hotel Charles Lindbergh die niet bij iedereen past adviseren wij om te kiezen voor Hotel Ling Bao of Hotel Matamba als je wilt overnachten in Phantasialand.

Tip! Boek je overnachting in Phantasialand inclusief entreekaartjes en ontvang meteen een leuke korting op het totaalbedrag!

Bekijk de Phantasialand Arrangementen

Overnachten in de buurt van Phantasialand

Je hoeft natuurlijk niet direct naast Phantasialand te overnachten. Dat kan ook zeker in de omgeving. Brühl ligt vlakbij Keulen dus je kunt een bezoek aan Phantasialand heel goed combineren met een bezoek aan deze historische stad.

Maar ook onderweg kom je allerlei hotels en B&B’s tegen. Wij zijn fan van de familiehotels in Duitsland. Hier word je als gast altijd compleet in de watten gelegd. Zeer gastvrij en daarom de moeite waard.

Nog een kleine tip! Wil je een zo goedkoop mogelijk overnachting? Zorg dan dat je iets verder bij Phantasialand vandaan overnacht. Hoe verder er vandaan, hoe lager de prijs per nacht normaal gesproken.

Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je na een nacht in een pretpark dan nog wel een stuk moet reizen en eventueel in de file komt te staan.

Overnachten in de buurt van Phantasialand?

Bekijk alle accommodaties