Home Blog Nieuwe Disney Merchandise – gebaseerd op de film Frozen!

Nieuwe Disney Merchandise – gebaseerd op de film Frozen!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Disney heeft er weer een nieuwe kleur bij! Na Rose Gold, Millenial Pink en Potion Purple is het nu de beurt aan Arendelle Aqua. Een frisse lichtblauwe kleur met glitters. Als je de Disney kleurengekte niet hebt gevolgd kijk je mij waarschijnlijk nu een beetje vreemd aan. Want wat willen ze nou eigenlijk met al die kleuren en wat is in vredesnaam Arendelle Aqua?!

Kleurenmerchandise in Disney Parken

Waar Disney heel goed in is is om te zorgen dat jij zoveel mogelijk geld uitgeeft. Hoewel je het niet nodig hebt wordt je hebberig zodra je een Disney Park in loopt. Elke keer zijn er weer nieuwe producten te koop en ze zorgen altijd dat er iets unieks, exclusiefs of Limited Edition aan is. Nou weet ik niet hoe het met jullie zit, maar ik trap er altijd in. Hoewel mijn huis vol staat met Disney spullen kom ik altijd weer thuis met een nieuw souvenir. Zelfs als ik meerdere keren per jaar kom. Daarom heb ik mij voorgenomen om te minderen op de beelden, pluchebeesten en kleding die ik buiten Disneyland Paris niet gebruik. Nee komen ze met een kleurenlijn met producten die juist te gebruiken zijn buiten de Parken…..

Een paar jaar terug is Disney gestart met de kleurenmerchandise in de Amerikaanse Parken. Dit kwam in de vorm van een Minnie oren diadeem, een Loungefly rugzak met lovertjes, een portemonnee en een Spirit Jersey. Een Spirit Jersey is een oversized sweater met veel te lange mouwen.

Deze trend is ook overgewaaid naar Disneyland Paris waar een beperkte Rose Gold collectie te krijgen was in de Parken. Er was een roze Spirit Jersey, rugzak en portemonnee te koop. Voor wie roze iets te veel van het goede vond was er ook nog de zwarte Spirit Jersey maar die was niet van een bepaalde kleurencollectie.

De roze Spirit Jersey

In Disneyland Paris hebben we ook Potion Purple gekregen, enkel de oren. Dus niet de daarbijbehorende rugzak en Spirit Jersey.

Arendelle Aqua in Disneyland Paris

En nu is er dan Arendelle Aqua. Een mooie kleur waar er vast weer veel van verkocht zullen worden. In Disneyland Paris hebben we 5 items gekregen van de collectie:

  • Spirit Jersey €59,99
  • Loungefly portemonnee €23,99
  • Loungefly rugzak €79,99
  • Minnie oren €19,99
  • T-shirt met lovertjes €29,99

Deze items zijn te koop in de Parken en op ShopDisney.co.uk. Let op ze zijn online duurder, wil je een bepaald item en ga je binnenkort naar Disneyland Paris dan zou ik even wachten met kopen. Zeker als je ook een jaarkaart hebt en dus korting kunt krijgen.

Foto’s: Disney Parks Blog