Naar Madurodam met korting én zelfs gratis kaartjes!

Madurodam ken je waarschijnlijk wel. Het is een park dat midden in de Haagse binnenstad ligt. In het park hebben ze allerlei bezienswaardigheden en bekende gebouwen uit Nederland nagemaakt, maar dan in het klein. Als een soort reus loop je door het park en kijk je neer op de gebouwen en de mensen die er leven. Het is echt een leuk dagje uit en naar Madurodam met korting is nog veel leuker!

Madurodam kortingsacties

Dagjes weg zijn al duur genoeg. Je hapje, drankje, en dan nog een souvenirtje of twee. Dan is het lekker als je kan besparen op je entreekaartjes, vind je niet? Wanneer ik een dagje weg ga heb ik een vaste rij met websites die ik controleer op kortingsacties. Nou kan ik ze allemaal voor je opnoemen, maar ik ga het je makkelijk maken. Hieronder een overzicht van de beste Madurodam kortingsacties.

Het spaarprogramma van de Campina levert je de hoogste korting op. Daar moet je wel wat zuivel voor eten en drinken. Nou moet ik zeggen dat je het vrij snel bij elkaar spaart. Op het pak staat een code die je kunt inwisselen voor eurospaarpunten. Deze wissel je dan in tegen korting op je entreekaartje voor Madurodam. Je ontvangt dan – na bijbetaling – de tickets meteen in je mailbox.

Heb je niks met zuivelproducten? Dan kan je altijd nog korting sparen bij de Jumbo. Elke keer als je boodschappen doet spaar je punten. Deze kan je inwisselen voor korting op uitjes. In dit gevalt dus ook korting bij Madurodam. Wij sparen nu een jaartje en hebben 3300 punten, dat is met 1x boodschappen per week. Gaat best rap en je hebt niet veel punten nodig voor korting.

Kerstvakantie tip!

Center Parcs Villages Nature Paris naast Disneyland Paris

  • Duurzame huisjes en appartementen
  • Leuke activiteiten en natuurlijk een tropisch zwemparadijs
  • Busverbinding met Disneyland Paris
  • Leerzame workshops zoals brood bakken of chocolade maken

Bekijk prijzen voor dit vakantiepark

Is zuivel niet jouw ding en kom je ook niet bij de Jumbo? Dan kan ik je Tripper.nl aanraden. Dit is een website waar je entreekaartjes kunt kopen met korting. Je koopt direct het kaartje via hun website, dus je hoeft niet meer langs de kassa. Betrouwbaar is het ook, ik heb het zelf meerdere keren geprobeerd en het werkt goed. De enige keer dat het niet goed werkte namen ze heel snel contact met mij op en kreeg ik het bedrag teruggestort.

Alle websites waar je tickets voor dagjes uit kunt kopen met korting zijn:

Gratis kaartjes voor Madurodam

Nou zag je in de titel natuurlijk ook iets over gratis kaartjes. Die zijn er ook, maar ook daarvoor zul je mee moeten doen aan een spaaractie. In dit geval Airmiles.

Voor 2160 airmiles ontvang je een gratis Madurodam kaartje. Airmiles kan je sparen bij de supermarkt, bouwmarkt of het tankstation. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is lid te worden van het spaarprogramma en je pasje te laten scannen. De rest gaat vanzelf.

Een andere manier om gratis naar Madurodam te gaan is als je meespeelt met de Bankgiroloterij. Je ontvangt dan een VIP-kaart. Hiermee krijg je 4 kaartjes voor Madurodam gratis. Plus korting op allerlei uitjes. Een lot kost €14,25 per trekking. Dus reken maar uit wat je hiermee bespaart!

Dagje uit met korting?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven