Home Blog Outlander seizoen 5 kijken in Nederland

Outlander seizoen 5 kijken in Nederland

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Wanneer je van kostuumdrama’s houdt dan ben je vast ook dol op Outlander. Deze serie heeft alles: spanning, intriges, romantiek en onverwachte wendingen. Ook seizoen 5 van Outlander beloofd weer veel goeds.

Alleen is deze ergens in Nederland te zien?

Outlander seizoen 5 in Nederland

Hoewel deze serie al begin 2020 in de VS te zien was moeten wij er in Nederland nog steeds op wachten. Momenteel kunnen we tot seizoen 4 kijken op Netflix, terwijl ze ook al seizoen 6 hebben aangekondigd.

Onvoorstelbaar dat het zo lang moet duren.

Nou heb ik natuurlijk ook even met de VPN aan in de VS op Netflix gekeken, maar helaas staat hier maar tot seizoen 3 op… Helaas.

Er zit niks anders op dan te wachten. Of je moet Ziggo hebben, want dan kan je dit seizoen al maanden bekijken via Ziggo Movies & Series. Dat is waarschijnlijk dan ook de reden waarom de niet Ziggo klanten dit seizoen nog niet kunnen kijken op Netflix.

Alvast een klein voorproefje? Hieronder waar het vijfde seizoen van Outlander over gaat.

Waar gaat het nieuwe Outlander seizoen over?

In het nieuwste seizoen dat we hopelijk snel mogen kijken dreigen Claire en Jamie alles wat ze opgebouwd hebben te verliezen. Hierbij moet Jamie niet alleen verdedigen wat hij gebouwd heeft, maar ook de mensen die hij lief heeft en hen die naar hem opkijken voor leiderschap en beschermingen.

Daarbij helpt het natuurlijk niet dat hij zijn vriendschap met Murtagh moet verbergen.

Daarnaast schijnt het acteerwerk van Clair (Catriona Balfe) weer formidabel te zijn. Niet alleen moet zij haar “moderne” medische skills gebruiken om anderen te beschermen.

Tenslotte heeft de laatste aflevering weer een hele spannende wending waarvan ik de spoilers nog niet heb willen lezen.

Seizoen 5 van Outlander belooft weer een spektakel te worden die van mij – als niet Ziggo klant – niet snel genoeg op Netflix kan komen.

Waar gaat Outlander eigenlijk over?

Misschien lees je dit en denk je: hartstikke leuk seizoen 5, maar ik heb die serie nog nooit gezien. Waar gaat Outlander over?

Outlander is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon en gaan over verpleegster Claire die na een zware tijd tijdens de tweede wereldoorlog terugkeert naar huis. Maar in plaats van genieten van de rust, komt ze door een magisch ritueel terecht in 1743.

Je snapt dat haar leven in deze tijd niet zonder slag of stoot gaat en als kijker ben je deelgenoot in al haar avonturen.

Een bingewatch serie waarbij je regelmatig op het puntje van je stoel zit. En gewoon een heerlijk kostuumdrama!