Twilight Zone Tower of Terror

De perfecte ingrediënten voor een aflevering van de Twilight Zone: een verlaten hotel, angstaanjagende geluiden en een lift die je 13 verdiepingen naar beneden laat vallen. Deze attractie is perfect voor iedereen die van spanning houdt.

Een van de spannendste attracties

Het indrukwekkende Hollywood Tower Hotel zie je al van verre staan. Dit imposante, geel/beige, gebouw geeft je waarschijnlijk direct koude rillingen. Op een afstandje hoor je het geschreeuw van de bezoekers die mee worden gezogen in de Twilight Zone. Mag je deze attractie absoluut niet missen of luister je naar gevoel en sla je deze over?

Het is een van de meest populaire attracties van de Walt Disney Studios. Dit betekent dat de wachttijd gemiddeld rond de 20 minuten zal liggen. Als je geen zin hebt om te wachten is een Fastpass de beste optie. Bij binnenkomst in het verlaten hotel sta je in de lobby. Hier lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Het lijkt alsof de gasten in het niets zijn verdwenen. Overal ligt stof en hangen spinnenwebben.

Wat gebeurt er tijdens de rit

Vanuit de lobby wordt je doorverwezen naar de bibliotheek. Honderden boeken en griezelige beelden wisselen elkaar af. Ineens gaat het licht uit en de tv aan. Je ziet wat er gebeurt is met de hotelgasten…en…jij bent de volgende! Er opent een deur naar de achteruitgang. Nu bevind je je in de “boiler room” waar een looppad je leidt naar een van de drie service liften.

Als de liftdeuren sluiten gaat de lift langzaam naar de top van het gebouw. Onderweg kom je de hotelgasten tegen, die gevangen zitten in de Twilight Zone. Dan wordt alles donker en …….

Alleen als je over stalen zenuwen beschikt

Wie snel bang is moet deze attractie zeker overslaan. Dit verhaal speelt zich vrijwel geheel in het donker af. En tijdens de val kom je zeker los uit je stoel. Houdt je van spanning en griezelen dan is deze attractie een múst! Wij vinden dit een van de beste attracties in Disneyland Parijs, mede door het prachtige decor, het enge verhaal en natuurlijk de adrenaline. Denk jij er ook zo over? Wat vind jij van deze attractie? Laat het weten!


Disneyland Parijs aanbieders Prijzen vergelijken
Disneyland Parijs aanbiedingen Bereken prijs
OAD Busreizen Bereken prijs
Disneyland Tickets Bereken prijs
Thalys Kaartjes Bereken prijs
Hotels bij Disney en in de omgeving Bereken prijs

Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste artikelen? Volg mij dan op Facebook. En stuur zeker een berichtje als je vragen hebt of als je ook zo dol bent op pretparken!

Wil je 25% korting op op een Disney Hotel en entreekaartjes voor Disneyland Paris? Kijk dan hier!

Bianca
Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram of mail mij op Bianca@wereldvolmagie.nl!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram of mail mij op Bianca@wereldvolmagie.nl!

Nieuwste artikelen!

Verschil comfort, premium en VIP bij CenterParcs

Ken je dat? Ben je er eindelijk uit welk hotel, appartement of bungalowpark het wordt...hebben ze verschillende...

Hoe werken de Boarding Groups voor Rise of the Resistance?

Ga je binnenkort naar Walt Disney World? Of ben je benieuwd naar de nieuwste oplossing van Disney...

Stedentrip met kinderen combineren met Disneyland Paris

Een stedentrip met kinderen is een leuke manier om hen kennis te laten maken met andere landen....

Fenix – de beste achtbaan in Toverland! Of niet?

Eens in de zoveel tijd wordt er een achtbaan gebouwd waar je direct enthousiast van wordt. En...

14 feitjes over Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar is zo'n pretpark dat de meesten wel van naam kennen, maar waar je eigenlijk niet...

Goedkoop naar Disneyland Parijs – 4 tips!

Als je mijn blogs al een tijdje volgt weet je dat ik altijd op zoek ben naar...