Home Blog Captain Marvel film, review en online kijken

Captain Marvel film, review en online kijken

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Captain Marvel is de eerste superheldenfilm met een vrouw in de hoofdrol. De film gaat namelijk over Vers – Carol Denvers – die nachtmerries heeft over een oudere vrouw. Ze weet ook niks meer over haar achtergrond en is veel herinneringen kwijt.

Tijdens een missie wordt zij gevangen genomen en komt ze door een aantal gebeurtenissen terecht in Los Angeles. Hier vindt zij een kristal die haar herinneringen bevat. Deze brengen haar naar de luchtmachtbasis waar blijkt dat zij vroeger een piloot was. En waarvan werd gedacht dat zij jaren geleden was overleden…

Er blijkt meer achter het verhaal te zitten. Uiteindelijk weet Carol Danvers haar volle kracht te benutten en kan ze zo een einde maken aan de strijd.

Review

Het verhaal is verder prima te volgen en er zit genoeg actie in. Zelf zit ik niet zo in het verhaal en in de personages dus ik vind het soms moeilijk te volgen wie nou wie is. Dan helpt het ook niet mee dat ze allemaal vreemde namen hebben…

Persoonlijk vind ik het geen film die ik snel nog een keer zou zien. Maar dan is het goed om erbij te vertellen dat ik niet zozeer een Marvelfan ben. Over het algemeen vind ik de films grappig en houd ik van de fantasie en Sci-fi. Maar niet meer dan dat ben ik bang.

Zelf ben ik meer van de zoetsappige – en ze leefden nog lang en gelukkig films. Als jij dat niet bent dan vind je deze film vast geweldig! 🙂

Voor wie?

De film is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Dit vanwege de geweldadige scenes. Verder denk ik dat je een klik moet hebben met de Marvel films. Het is toch een bijzonder genre met een hoop science fiction erin. Als dat je niet ligt is dit niet de film voor jou.

Houd je juist wel van actie en aliens dan zit je in deze film goed. Zeker als je ook bekend bent met de stripboeken waarin Carol Danvers verschijnt.

Ze is wel dé vrouwelijk actieheld binnen het Marvel Universum. En één van de meest krachtige overall. Dus als echt Marvelfan moet deze film zeker op je lijstje staan.

Captain Marvel kijken

Om alle Marvel films te kunnen bekijken heb je een abonnement op Disney Plus nodig. Of je zult moeten wachten totdat deze op tv komen. Al zou dat best nog eens kunnen duren, aangezien Disney het liefst heeft dat iedereen daar een lidmaatschap voor afsluit.

Om deze film te kijken kan je je hier aanmelden. Binnen een paar minuten kan je dan elke Disney film en serie op je telefoon, tablet of zelfs tv bekijken. Hartstikke handig, zeker voor die dagen dat je binnen moet zitten.