Julianatoren tickets met tot wel €10 korting!

Julianatoren is toch wel bij uitstek het pretpark voor jonge kinderen. Gelegen in een prachtige omgeving en daardoor zeker een bezoekje waard.

Als je mijn site kent, dan weet je dat ik altijd op zoek ga naar kortingsacties. Het komt vrijwel nooit voor dat je het volledige bedrag hoeft te betalen. En dat geldt ook voor Julianatoren tickets!

Wat kosten kaartjes voor Julianatoren?

Voordat we op zoek kunnen naar de beste kortingsacties natuurlijk eerst de gewone entreeprijzen. Een kaartje voor Julianatoren kost aan de kassa €25 per persoon. Ongeacht de leeftijd van de bezoeker.

Laten we kijken hoeveel korting we kunnen krijgen!

Op Julianatoren.nl

Voordat je entreekaartjes koopt is het verstandig om altijd eerst de site van de aanbieder te raadplegen. In dit geval Julianatoren.nl.

Als je de kaartjes vooraf online koopt dan krijg je €1 korting. Het is niet veel, maar het is iets toch?

Ze hebben soms ook andere aanbiedingen, maar meestal gelden die vóór het pretparkseizoen begint. Nu bijvoorbeeld krijg je een gratis pannenkoek t.w.v. maximaal €9 bij je ticket. Scheelt toch weer wat geld.

Kijk dus vooraf altijd als eerste op de site van Julianatoren of er kortingsacties zijn.

(Online) tickets met korting

Wil je meer korting dan die 1 euro die zij zelf bieden (ja!), dan zal je verder moeten kijken bij de andere ticketaanbieders.

De hoogste korting wordt momenteel geboden door Tripper.nl. Zij zijn een online aanbieder van tickets voor diverse dagjes uit. Waaronder dus Julianatoren. Op dit moment koop je hier een kaartje voor €18,50. Dat is mooi een korting van €6,50 per persoon. En daar hoef je niks extra’s voor te doen.

Ben je lid van de ANWB? Dan krijg je op dit uitje 3 euro korting. Je hoeft overigens niet zelf lid te zijn, zolang je maar iemand kent die dat wel is en de kaartjes voor jou kan bestellen.

Wil je de kaartjes het liefst niet vooraf online bestellen? En ben je lid van de Postcodeloterij? Dan heb je eind vorig jaar een agenda ontvangen met kortingsbonnen. Het is even zoeken maar met kortingsbon 108 krijg je €3,50 korting per persoon voor maximaal 8 personen. Deze kaartjes koop je gewoon aan de kassa, vergeet je kortingsbon niet!

Tenslotte kan je voor kaartjes met korting ook kijken op de ticketwebsites van de Albert Heijn, HEMA en het AD.

Sparen voor korting

Bron: Julianatoren

Ons zoektochtje langs de ticketaanbieders heeft ons al een korting van €6,50 opgeleverd. Kan er nog meer van de prijs af?

Vorig jaar kreeg je via het Campina EuroSparen programma korting op Julianatoren. Deze actie is helaas niet meer geldig. Ook via de ING Punten en Airmiles kan je helaas niet voor korting sparen.

De enige mogelijkheid is op dit moment het Jumbo Extra’s spaarprogramma. Hier krijg je tegen inlevering van 100 punten €5 korting op een kaartje. Hoewel dit spaarprogramma gratis is, moet je dan wel je boodschappen bij de Jumbo doen. Vergeet niet elke keer je pasje te laten scannen om punten te krijgen. Om je een idee te geven hoe snel dat sparen gaat, per keer weekboodschappen doen krijgen we ongeveer 100 punten.

Bieden op tickets

De laatste manier om korting te krijgen op tickets voor Julianatoren is door erop te bieden via veilingwebsites als Ticketveiling.nl en Vakantieveilingen.nl.

Tijdens zo’n veiling die meestal enkele minuten duurt kan je bieden op een aantal tickets. Het openingsbod is laag, wat het extra aantrekkelijk maakt om mee te doen. Maar als er meer mensen interesse hebben kan de prijs al snel oplopen.

Meestal krijg je hiermee zo’n €5 tot €10 korting op je ticket. Dat geschreven hebbende, ik heb ook veilingen gezien waarbij mensen ruim boven het normale ticketbedrag boden.

Dus je kunt hier zeker geld mee besparen. Als je je niet laat meeslepen. Houd altijd een maximumbedrag in gedachte en tel hier ook de administratiekosten bij op.

Naar Julianatoren met korting?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven