Menu
Dagje uit

Wist je dat je bij Jumbo kunt sparen voor dagjes uit?

Het blijft gek hoor om in deze tijd te schrijven over pretparken, wetende dat alles gesloten is en er veel belangrijkere zaken zijn. Toch reageerden jullie massaal op mijn vraag of ik door moest gaan met artikelen over pretparken publiceren. Het antwoord was overduidelijk ja. Daar ben ik stiekem toch een beetje blij om, afleiding in deze sombere tijd! Dus we gaan gewoon door waar we gebleven zijn. Want wist je dat je bij de Jumbo kunt sparen voor dagjes uit?

Hoe het werkt?

Wanneer je bij de kassa staat krijg je een fysieke Jumbo Extra’s pas (nou weet ik niet of ze dat nu nog doen). Je kunt de pas ook digitaal krijgen door de gelijknamige app te downloaden. Je maakt een account aan en kunt direct beginnen met sparen.

Wanneer je bepaalde producten koopt – die je terug kan vinden in de app of op de site – ontvang je punten. Hoe meer van deze producten je koopt, des te meer punten je krijgt. Deze punten kan je vervolgens inwisselen voor korting op je boodschappen of op tickets voor dagjes uit!

Uit welke dagjes uit kan ik kiezen?

Het verbaasde mij hoeveel dagjes uit je kunt kiezen. Er staan dierenparken als Blijdorp, Burgers Zoo en Dierenpark Amersfoort tussen. Maar ook attractieparken als Walibi, Bobbejaanland en Plopsaland. Vanaf 50 punten krijg je al korting op een ticket.

LEES OOK:  Dagje Texel: wat moet je zien en doen?

Om je een idee te geven hoe snel je spaart, ik heb na 2x boodschappen doen (normale weekboodschappen, ik heb niet gehamsterd) 450 punten. Met 300 punten krijg je bijvoorbeeld €15 korting op je entreekaartje voor Walibi die dan nog maar €20 kost. Dat zijn nog eens leuke kortingen! (en een goed excuus om wanneer het weer kan en verantwoord is naar een pretpark te gaan)

Behalve dierentuinen en pretparken kan je ook sparen voor korting op sauna’s, Monkey Town en Corpus. Er staan echt ontzettend veel dagjes uit tussen en sparen is gratis. Dus als je regelmatig bij de Jumbo komt zou ik persoonlijk zo’n Extra’s pas aanvragen.

HANDIGE TIPS & SITES

  • Disneyland Paris is weer open en heeft nu extra flexibele voorwaarden en extra veel voordeel. Bekijk hier alle voordelen en hoe je kunt boeken
  • De meeste andere pretparken zijn weer open, maar het aantal bezoekers blijft wat achter. Dat kan maar één ding betekenen: korting! Kijk voor je entreekaartjes koopt op Tripper.nl, Vakantieveilingen, de webshop van het AD of Ticketveiling en bespaar gemiddeld €10 op een entreekaartje!
  • Liever last minute naar een leuk vakantiehuisje? (ook in eigen land!) Bij CenterParcs kan je nu heel makkelijk je boeking annuleren. Vind ik zelf een fijne gedachte!

Toerist in eigen land? Boek de leukste rondleidingen en uitjes!

Bianca Over mij

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

Geen reacties

    Reageer

    X