Home Blog Wist je dat je bij Jumbo kunt sparen voor dagjes uit?

Wist je dat je bij Jumbo kunt sparen voor dagjes uit?

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Het blijft gek hoor om in deze tijd te schrijven over pretparken, wetende dat alles gesloten is en er veel belangrijkere zaken zijn. Toch reageerden jullie massaal op mijn vraag of ik door moest gaan met artikelen over pretparken publiceren. Het antwoord was overduidelijk ja. Daar ben ik stiekem toch een beetje blij om, afleiding in deze sombere tijd! Dus we gaan gewoon door waar we gebleven zijn. Want wist je dat je bij de Jumbo kunt sparen voor dagjes uit?

Hoe het werkt?

Wanneer je bij de kassa staat krijg je een fysieke Jumbo Extra’s pas (nou weet ik niet of ze dat nu nog doen). Je kunt de pas ook digitaal krijgen door de gelijknamige app te downloaden. Je maakt een account aan en kunt direct beginnen met sparen.

Wanneer je bepaalde producten koopt – die je terug kan vinden in de app of op de site – ontvang je punten. Hoe meer van deze producten je koopt, des te meer punten je krijgt. Deze punten kan je vervolgens inwisselen voor korting op je boodschappen of op tickets voor dagjes uit!

Uit welke dagjes uit kan ik kiezen?

Het verbaasde mij hoeveel dagjes uit je kunt kiezen. Er staan dierenparken als Blijdorp, Burgers Zoo en Dierenpark Amersfoort tussen. Maar ook attractieparken als Walibi, Bobbejaanland en Plopsaland. Vanaf 50 punten krijg je al korting op een ticket.

Om je een idee te geven hoe snel je spaart, ik heb na 2x boodschappen doen (normale weekboodschappen, ik heb niet gehamsterd) 450 punten. Met 300 punten krijg je bijvoorbeeld €15 korting op je entreekaartje voor Walibi die dan nog maar €20 kost. Dat zijn nog eens leuke kortingen! (en een goed excuus om wanneer het weer kan en verantwoord is naar een pretpark te gaan)

Behalve dierentuinen en pretparken kan je ook sparen voor korting op sauna’s, Monkey Town en Corpus. Er staan echt ontzettend veel dagjes uit tussen en sparen is gratis. Dus als je regelmatig bij de Jumbo komt zou ik persoonlijk zo’n Extra’s pas aanvragen.