Home Disneyland ParisDisneyland Paris ticket of verblijf boeken Disneyland Paris Magische Extra’s: welke moet je bijboeken?

Disneyland Paris Magische Extra’s: welke moet je bijboeken?

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Heb je net een verblijf in Disneyland Paris geboekt of twijfel je nog wat je precies wilt boeken? Dan zit je hier goed! Want waarschijnlijk heb je de keus gekregen uit een aantal Magische Extra’s die je aan je verblijf kunt toevoegen. Maar welke moet je kiezen? Moet je er wel een kiezen? Wij zochten het voor je uit!

Welke Magische Extra’s kun je toevoegen aan je verblijf?

Een Magische Extra van Disneyland Paris zijn ervaringen die je kunt toevoegen aan je verblijf. Dit zijn:

  • Premier Access
  • Photopass
  • Toegang tot shows
  • Maaltijdopties
  • Maaltijden met Disney figuren

Voor elk van deze extra’s betaal je ook, uhm, extra.

Premier Access kost bijvoorbeeld zo’n €140 per persoon per dag. Photopass kost €75 per boeking en ook voor alle andere opties betaal je extra. Misschien is je eerste gedachte nu: “ik betaal al genoeg, dit hoeft niet voor mij”. Toch is het zeker de moeite waard ze te overwegen.

Premier Access is duur maar kan je dag een stuk aangenamer maken. Je hoeft dan namelijk niet te wachten bij de populairste attracties. Je krijgt met deze pas eenmalig toegang tot de verkorte wachtrijen. In de praktijk betekent dit dat je hooguit zo’n 10 minuten staat te wachten. Op een drukke dag is dat meer dan de moeite waard.

Met Photopass kun je bij elke fotograaf in het park terecht om familie foto’s te maken. Ook de foto’s die in de attracties worden gemaakt kun je hiermee op een later tijdstip downloaden. Zo heb je een blijvende herinnering van je bezoek met iedereen op de foto.

Of je de toegang tot shows erbij moet boeken is afhankelijk van jouw wensen. Zelf ben ik niet zo van de shows en zal het er daarom niet bijboeken. Maar wil je de Broadway waardige Lion King show bekijken of de magische familieshow Mickey and the Magician zonder ruim van tevoren in de rij te hoeven wachten? Dan zou ik dit er zeker bijboeken.

Dan zijn er nog de maaltijden. Je kunt kiezen uit eten met Disney figuren, half- of volpension, of uit een leuke Mickey verjaardagstaart. Allemaal leuke extra’s die je verblijf net wat magischer kunnen maken.

Is het nodig om de Magische Extra’s erbij te boeken?

Ook zonder deze extra’s zul je een fijn verblijf hebben. Je hebt ze dus niet nodig. Ze maken je verblijf alleen wat makkelijker.

Met de Premier Access optie hoef je niet lang in de rij te staan. De Photopass zorgt voor professionele foto’s van je verblijf waar iedereen op staat. Kies je voor de toegang tot shows dan heb je gegarandeerd een plekje en hoef je niet lang van tevoren al in de rij te staan. Tenslotte de maaltijdopties zijn handig als je vooraf precies wilt weten hoeveel geld je kwijt bent aan eten. En ontbijten of lunchen met Disney figuren is misschien wel de meest magische manier om een verjaardag te vieren.

Zoals je ziet heb je het niet nodig, maar het is wel fijn om erbij te hebben.