Home Disneyland Paris Dit beleef je tijdens de schoolvakanties in Disneyland Paris

Dit beleef je tijdens de schoolvakanties in Disneyland Paris

In Disneyland Paris valt van alles te beleven. Van attracties gebaseerd op populaire Disney-films, tot het ontmoeten van je favoriete Marvel Superhelden. Plus natuurlijk de vele shows, restaurants en winkels vol met Disney-souvenirs. Staat een bezoek aan Disneyland Paris hoog op jullie verlanglijstje? Dan helpen we jullie bij het kiezen van het juiste moment. Hieronder lees je wat je dit jaar in Disneyland Paris kunt beleven tijdens de schoolvakanties!

Zomervakantie

Tijdens de zomermaanden zijn de Disney Parken extra lang geopend. Dat geeft je voldoende tijd voor het beleven van de attracties, shows en de ontmoetingen met DisneyFiguren. Logeer je in een Disney Hotel met zwembad? Dan wandel je in enkele minuten terug van de Disney Parken naar je Disney Hotel voor een verfrissende duik. Of je doet een kort middagdutje zodat je ’s avonds weer hele fris bent voor de “Disney Electrical Sky Parade droneshow”​ bij het Kasteel van Doornroosje.

Ben je dol op parades, shows en Disney Figuren? Mis dan zeker “A Million Splashes of Colour​” niet. Dit is een kleurrijke show met Mickey, Minnie, de Disney prinsessen en dansers in hun meest kleurrijke outfits. De show trekt door Main Street U.S.A. in het Disneyland Park om vervolgens te stoppen voor het Kasteel van Doornroosje voor een vrolijke show. Deze parade is nog te zien t/m 30 september 2024.

Herfstvakantie

De maand oktober staat in Disneyland Paris altijd in het teken van Halloween. Het spookachtige feest viert het resort op een kindvriendelijk manier. Geen enge griezel of nachtmerries. Maar een kleurrijke viering met exclusieve shows en je favoriete Disney Figuren in hun mooiste verkleedkleren. Het “Disney Halloween Festival” start op 1 oktober en loopt t/m 3 november 2024. Toegang zit inbegrepen bij je verblijf of entreekaartjes.

Kerstvakantie

De kerstvakantie is gelukkig nog ver weg. Maar wel een van de leukste periodes van het jaar om naar Disneyland Paris te gaan. Van 9 november 2024 t/m 6 januari 2025 vier je kerst in Disneyland Paris tijdens het “Disney betoverende kerst” seizoen. Het hele resort is dan versierd met duizenden lichtjes, overal klinkt magische muziek en er zijn exclusieve shows die je alleen tijdens deze periode kunt zien. In Main Street U.S.A. staat een gigantische kerstboom van 24 meter die aan het eind van de middag magisch wordt verlicht.

Tijdens “Disney betoverende kerst” kun je jouw kerstwensen en verlanglijstje delen met de Kerstman. Ook kun je bekende kerstliedjes meezingen tijdens een gezellige Sing-a-Long. En natuurlijk mag ook een foto met jouw favoriete DisneyFiguur in kerstoutfit niet ontbreken. Kortom, een van de meest magische momenten van het jaar om Disneyland Paris te bezoeken.

Meer informatie en prijzen

Er valt natuurlijk nog veel meer te beleven in Disneyland Paris. Ook buiten de schoolvakanties. Meer informatie hierover vind je op de Disneyland Paris website. Hier vind je ook de handige prijskalender waarmee je in een oogopslag kunt zien wat een verblijf kost. Door het slim kiezen van jouw aankomstdatum kun je meer besparen dan je denkt. En dankzij de flexibele boekingsvoorwaarden kun je kosteloos wijzigen of annuleren tot 7 dagen voor aankomst.

Meer informatie en de beste prijzen vind je hier